Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Lykkehus Fc København
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Vinther is nu in balbezit. Mollerup rent richting de bal. Mollerup passt de bal met de wreef. Bresemann rent richting de bal. Bresemann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lavard is nu in balbezit. Lavard passt de bal met de wreef. Bresemann controleert de bal met de borst. Bresemann schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lykkehus - Fc København 1:0

17e minuut.
Mollerup is nu in balbezit. Vinther verovert de bal door een tackle van achteren. Vinther geeft een lange en hoge pass. Andersen is nu in balbezit. Andersen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bjerring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerring met een sublieme pass. Nyman speelt de bal door. Bresemann rent richting de bal. Bresemann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bjerring is nu in balbezit. Lee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bjerring is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bjerring met een snel genomen vrije trap. Bresemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresemann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lykkehus 35%, Fc København 65%.
Team Lykkehus - Fc København 1:0

46e minuut.
Vinther rent richting de bal. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup passt de bal in één keer door. Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gammelgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelgaard geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lohse de bal onder controle te krijgen. Andersen verovert de bal door een tackle van achteren. Andersen schiet op doel. Damhus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Jansen kan de bal niet met de borst controleren. Nyman rent richting de bal. Nyman speelt de bal door. Bresemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresemann schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Gammelgaard rent richting de bal. Vinther bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mollerup. Mollerup krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Brødsgård rent richting de bal. Brødsgård geeft een hoge lob. Mickelborg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Andersen de bal. Andersen draait met de bal, schiet en ... Damhus bokst de bal weg.

72e minuut.
Vinther bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vinther. Vinther krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lykkehus 40%, Fc København 60%.
Team Lykkehus - Fc København 1:0