Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aale ui Hafnia BK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Alminde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendixen verovert de bal door een tackle van achteren. Bendixen speelt de bal door. Feddersen rent richting de bal. Feddersen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tengbjerg trapt de bal weg. Alminde is nu in balbezit. Alminde probeert naar een medespeler te passen. Groth rent richting de bal. Groth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Alminde bereikt de bal nog maar net als eerste. Alminde geeft een hoge lob. Kielgast bereikt de bal nog maar net als eerste. Groth onderschept slim de pass. Groth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Sivertsen kopt de bal weg. Bendixen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alminde bereikt de bal nog maar net als eerste. Groth bereikt de bal nog maar net als eerste. Groth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - Hafnia BK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aale ui 56%, Hafnia BK 44%.
aale ui - Hafnia BK 0:1

48e minuut.
Hermansen geeft een lange en hoge pass. Oxlund rent richting de bal. Oxlund passt de bal zonder na te denken. Groth is nu in balbezit. Groth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Foldkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Quistgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen is nu in balbezit. Quistgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Quistgård haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Craouker heeft problemen om de bal te vangen. Feddersen is nu in balbezit. Feddersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aale ui - Hafnia BK 1:1

57e minuut.
Stensen passt de bal met de wreef. Alminde bereikt de bal nog maar net als eerste. Groth rent richting de bal. Groth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - Hafnia BK 1:2

78e minuut.
Stensen haalt uit met een fantastische trap. Kielgast kopt de bal weg. Daar is Andreassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groth rent richting de bal. Groth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - Hafnia BK 1:3

81e minuut.
Kielgast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielgast geeft een hoge lob. Christiansen is nu in balbezit. Feddersen onderschept slim de pass. Feddersen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tengbjerg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aale ui 52%, Hafnia BK 48%.
aale ui - Hafnia BK 1:3