Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Lykkehus Hafnia BK
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Brødsgård de bal. Brødsgård geeft een lange en hoge pass. Bresemann is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mommit neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hermansen geeft een hoge lob. Bjerring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerring passt de bal zonder na te denken. Bresemann rent richting de bal. Bresemann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hermansen is nu in balbezit. Hermansen geeft een lange en hoge pass. Daar is Bjerring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groth rent richting de bal. Groth draait met de bal, schiet en ... Damhus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Damhus trapt de bal weg. Munch kopt de bal weg. Daar is Alminde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alminde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lykkehus - Hafnia BK 0:1

32e minuut.
Klungelig pakt Munch de bal. Oxlund is nu in balbezit. Oxlund passt de bal in één keer door. Groth bereikt de bal nog maar net als eerste. Groth haalt uit met een fantastische trap. Damhus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lykkehus 54%, Hafnia BK 46%.
Team Lykkehus - Hafnia BK 0:1

51e minuut.
Lohse rent richting de bal. Lohse geeft de bal voor. Mommit kopt de bal weg. Bresemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresemann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Craouker met een harde bal richting middenveld. Nyman kopt de bal weg. Mommit is nu in balbezit. Mommit haalt uit met een fantastische trap. Tengbjerg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

57e minuut.
Daar is Groth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjerring rent richting de bal. Groth onderschept slim de pass. Alminde rent richting de bal. Alminde draait met de bal, schiet en ... Damhus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Bresemann is nu in balbezit. Munch rent richting de bal. Bresemann rent richting de bal. Bresemann draait met de bal, schiet en ... Christiansen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bresemann is nu in balbezit. Bresemann schiet op doel. Christiansen kopt de bal weg. Munch bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bjerring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerring geeft de bal voor. Daar is Craouker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresemann rent richting de bal. Bresemann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lykkehus 57%, Hafnia BK 43%.
Team Lykkehus - Hafnia BK 0:1