Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ape recorder Fc København
451 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
18% Spel op eigen helft 82%
30 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Schack passt de bal met de wreef. Egeland rent richting de bal. Egeland passt de bal in één keer door. Spang Olsen is nu in balbezit. Spang Olsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Brun geeft een lange en hoge pass. Lavard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Egeland kopt de bal weg. Daar is Hagenborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagenborg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Spang Olsen passt de bal zonder na te denken. Bách met een sublieme pass. Egeland is nu in balbezit. Hagenborg rent richting de bal. Hagenborg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hagenborg met een sublieme pass. Schack is nu in balbezit. Schack geeft de bal voor. Hagenborg rent richting de bal. Hagenborg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Schack probeert naar een medespeler te passen. Hagenborg is nu in balbezit. Hagenborg passt de bal in één keer door. Spang Olsen rent richting de bal. Spang Olsen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Brun geeft een hoge lob. Frue kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schack geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Spang Olsen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vinther heeft problemen om de bal te vangen. Spang Olsen rent richting de bal. Spang Olsen passt de bal in één keer door. Hagenborg rent richting de bal. Hagenborg draait met de bal, schiet en ... Hvidt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Gammelgaard rent richting de bal. Egeland onderschept slim de pass. Frue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagenborg verovert de bal door een tackle van achteren. Hagenborg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Spang Olsen passt de bal met de wreef. Schack geeft een hoge lob. Lavard rent richting de bal. Spang Olsen verovert de bal door een tackle van achteren. Spang Olsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Brun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dannemand de bal. Hagenborg is nu in balbezit. Hagenborg schiet op doel. Gammelgaard heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Fc København 1:0

42e minuut.
Daar is Dannemand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schack rent richting de bal. Schack met een sublieme pass. Hagenborg is nu in balbezit. Hagenborg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 23%, Fc København 77%.
ape recorder - Fc København 1:0

49e minuut.
Vinther rent richting de bal. Spang Olsen onderschept slim de pass. Spang Olsen passt de bal met de wreef. Hagenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagenborg draait met de bal, schiet en ... Hvidt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Fc København 2:0

53e minuut.
Egeland is nu in balbezit. Egeland passt de bal in één keer door. Hagenborg is nu in balbezit. Hagenborg haalt uit met een fantastische trap. Frue probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Fc København 3:0

58e minuut.
Dannemand geeft een hoge lob. Brun kopt de bal weg. Brødsgård heeft problemen om de bal te vangen. Hagenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagenborg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Arce geeft een lange en hoge pass. Spang Olsen kan de bal niet met de borst controleren. Vinther is nu in balbezit. Hagenborg onderschept slim de pass. Hagenborg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Egeland rent richting de bal. Egeland passt de bal zonder na te denken. Schack met een sublieme pass. Egeland rent richting de bal. Egeland draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Hvidt trapt de bal weg. Munch kopt de bal weg. Klungelig pakt Spang Olsen de bal. Hagenborg is nu in balbezit. Hagenborg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Egeland rent richting de bal. Egeland passt de bal zonder na te denken. Schack met een sublieme pass. Daar is Hagenborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagenborg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gammelgaard is nu in balbezit. Egeland verovert de bal door een tackle van achteren. Hagenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeland rent richting de bal. Egeland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Andersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinther is nu in balbezit. Spang Olsen onderschept slim de pass. Hagenborg is nu in balbezit. Hagenborg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 13%, Fc København 87%.
ape recorder - Fc København 3:0