Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc København Man UDK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 12.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Vinther is nu in balbezit. Andersen rent richting de bal. Oxholm rent richting de bal. Andersen onderschept slim de pass. Andersen schiet op doel. Ølbye bokst de bal weg.

15e minuut.
Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm verovert de bal door een tackle van achteren. Oxholm passt de bal in één keer door. Reichhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichhardt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc København - Man UDK 0:1

17e minuut.
Vinther is nu in balbezit. Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann passt de bal in één keer door. Reichhardt is nu in balbezit. Reichhardt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klausholm speelt de bal door. Dannemand speelt de bal door. Oxholm probeert naar een medespeler te passen. Reichhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichhardt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mickelborg passt de bal in één keer door. Hermann rent richting de bal. Hermann passt de bal in één keer door. Reichhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichhardt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klausholm kopt de bal weg. Klungelig pakt Brødsgård de bal. Hermann is nu in balbezit. Reichhardt is nu in balbezit. Reichhardt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc København 60%, Man UDK 40%.
Fc København - Man UDK 0:1

81e minuut.
Klausholm rent richting de bal. Klausholm probeert naar een medespeler te passen. Reichhardt heeft problemen om de bal te vangen. Reichhardt draait met de bal, schiet en ... Hvidt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc København - Man UDK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc København 43%, Man UDK 57%.
Fc København - Man UDK 0:2