Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ape recorder Team Lykkehus
451 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Damhus trapt de bal weg van het doel. Munch met een sublieme pass. Hagenborg is nu in balbezit. Hagenborg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Damhus trapt de bal weg van het doel. Egeland kopt de bal weg. Hagenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagenborg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Team Lykkehus 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 15%, Team Lykkehus 85%.
ape recorder - Team Lykkehus 1:0

46e minuut.
Egeland passt de bal in één keer door. Schack heeft problemen om de bal te vangen. Schack geeft een hoge lob. Hagenborg rent richting de bal. Hagenborg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Team Lykkehus 2:0

51e minuut.
Handrup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brun is nu in balbezit. Brun speelt de bal door. Spang Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Spang Olsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Lohse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lohse geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schack met de inworp. Egeland probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Brun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Egeland de bal. Egeland passt de bal in één keer door. Hagenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagenborg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Team Lykkehus 3:0

60e minuut.
Brødsgård is nu in balbezit. Spang Olsen speelt de bal door. Lauberg is nu in balbezit. Hagenborg verovert de bal door een tackle van achteren. Hagenborg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Schack rent richting de bal. Schack geeft de bal voor. Daar is Nyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagenborg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Nyman passt de bal met de wreef. Handrup rent richting de bal. Handrup geeft een lange en hoge pass. Spang Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Spang Olsen schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 18%, Team Lykkehus 82%.
ape recorder - Team Lykkehus 3:0