Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aale ui F.C. OrebroN
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.3 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Daar is Ørsted Pedersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haargård bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ørsted Pedersen. Ørsted Pedersen krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Lysemose rent richting de bal. Lysemose geeft een lange en hoge pass. Sivertsen probeert de bal aan de voet te houden. Mandrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandrup geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Sandberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendixen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lennato komt bij de bal en schiet. Sandberg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - F.C. OrebroN 0:1

27e minuut.
Tomasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennato probeert naar een medespeler te passen. Sandberg is nu in balbezit. Sandberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Milton probeert naar een medespeler te passen. Ribers heeft problemen om de bal te vangen. Milton is nu in balbezit. Andreassen onderschept slim de pass. Andreassen passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lennato met een sublieme pass. Milton rent richting de bal. Milton passt de bal zonder na te denken. Sandberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - F.C. OrebroN 0:2

43e minuut.
Klungelig pakt Dahm de bal. Mandrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandrup passt de bal zonder na te denken. Sandberg is nu in balbezit. Sandberg haalt uit met een fantastische trap. Rodgers bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aale ui 65%, F.C. OrebroN 35%.
aale ui - F.C. OrebroN 0:2

53e minuut.
Lennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Quistgård rent richting de bal. Quistgård geeft een hoge lob. Feddersen is nu in balbezit. Feddersen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lysemose rent richting de bal. Milton onderschept slim de pass. Andreassen verovert de bal door een tackle van achteren. Lennato rent richting de bal. Lennato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Haargård passt de bal met de wreef. Sandberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandberg passt de bal met de wreef. Milton rent richting de bal. Milton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - F.C. OrebroN 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aale ui 52%, F.C. OrebroN 48%.
aale ui - F.C. OrebroN 0:3