Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. OrebroN Team Lykkehus
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


27e minuut.
Lennato is nu in balbezit. Lennato passt de bal met de wreef. Daneskov heeft problemen om de bal te vangen. Milton is nu in balbezit. Milton geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tomasson rent richting de bal. Tomasson passt de bal in één keer door. Milton bereikt de bal nog maar net als eerste. Milton haalt uit met een fantastische trap. Damhus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. OrebroN - Team Lykkehus 1:0

37e minuut.
Bjerring kopt de bal weg. Dahm rent richting de bal. Bresemann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bresemann krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Tomasson kopt de bal weg. Klungelig pakt Milton de bal. Milton passt de bal zonder na te denken. Sandberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. OrebroN - Team Lykkehus 2:0

39e minuut.
Lennato heeft problemen om de bal te vangen. Munch is nu in balbezit. Lennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch onderschept slim de pass. Munch haalt uit met een fantastische trap. Roden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. OrebroN 42%, Team Lykkehus 58%.
F.C. OrebroN - Team Lykkehus 2:0

50e minuut.
Munch is nu in balbezit. Munch met een sublieme pass. Korsbæk is nu in balbezit. Bresemann onderschept slim de pass. Bresemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. OrebroN - Team Lykkehus 2:1

59e minuut.
Brødsgård kopt de bal weg. Munch is nu in balbezit. Munch speelt de bal door. Bresemann is nu in balbezit. Bresemann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bjerring controleert de bal met de borst. Milton bereikt de bal nog maar net als eerste. Milton met een sublieme pass. Sandberg is nu in balbezit. Sandberg draait met de bal, schiet en ... Damhus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Daneskov geeft een hoge lob. Bresemann kopt de bal weg. Mommit is nu in balbezit. Mommit schiet op doel. Roden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. OrebroN 51%, Team Lykkehus 49%.
F.C. OrebroN - Team Lykkehus 2:1