Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Lekia FC jptvis
Pierwsza Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 20.8
adequate Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Żyluk is nu in balbezit. Derveld rent richting de bal. Horsager is nu in balbezit. Horsager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Lekia FC - jptvis 0:1

16e minuut.
Bannan is nu in balbezit. Kożukar probeert naar een medespeler te passen. Ekelund rent richting de bal. Ekelund haalt uit met een fantastische trap. Wayne probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Gram met een sublieme pass. Câmpeanu kopt de bal weg. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bannan rent richting de bal. Bannan passt de bal zonder na te denken. Ekelund kan de bal niet met de borst controleren. Kożukar is nu in balbezit. Kożukar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Derveld heeft problemen om de bal te vangen. Lisboa onderschept slim de pass. Lisboa speelt de bal door. Bannan is nu in balbezit. Bannan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crazy Lekia FC - jptvis 1:1

32e minuut.
Pilmark passt de bal in één keer door. Horsager rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Luger ... Strafschop! Horsager raakt geblesseerd tijdens het duel. Derveld neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rugberg rent richting de bal. Rugberg geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cronman de bal. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lisboa met een sublieme pass. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund passt de bal met de wreef. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Lekia FC 22%, jptvis 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crazy Lekia FC - jptvis 1:1

58e minuut.
Lisboa verovert de bal door een tackle van achteren. Ekelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa probeert naar een medespeler te passen. Bannan rent richting de bal. Bannan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Lekia FC - jptvis 2:1

60e minuut.
Ekelund heeft problemen om de bal te vangen. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar passt de bal zonder na te denken. Ekelund rent richting de bal. Ekelund haalt uit met een fantastische trap. Gram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Gram met een harde bal richting middenveld. Lisboa rent richting de bal. Lisboa passt de bal met de wreef. Kożukar is nu in balbezit. Kożukar haalt uit met een fantastische trap. Gram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cronman rent richting de bal. Cronman geeft een hoge lob. Câmpeanu kopt de bal weg. Kożukar rent richting de bal. Kożukar geeft een lange en hoge pass. Gram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund draait met de bal, schiet en ... Cronman heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Lekia FC - jptvis 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Lekia FC 23%, jptvis 77%.
Crazy Lekia FC - jptvis 3:1