Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolding IF ballue
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Vinther is nu in balbezit. Vinther passt de bal zonder na te denken. Helveg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegelund is nu in balbezit. Hegelund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Plougstrup de bal. Ringgaard probeert naar een medespeler te passen. Ahnfeldt is nu in balbezit. Bendtsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendtsen draait met de bal, schiet en ... Hoff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Plougstrup geeft een lange en hoge pass. Dahlgreen rent richting de bal. Dahlgreen met een sublieme pass. Falkenberg is nu in balbezit. Falkenberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hørby geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Møgelvang met een snelle inworp. Daar is Hegelund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hegelund haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Plougstrup met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kolle de bal onder controle te krijgen. Ahnfeldt rent richting de bal. Bendtsen rent richting de bal. Bendtsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kopernikus geeft een hoge lob. Østerberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolle de bal. Bendtsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendtsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hørby passt de bal zonder na te denken. Vinther is nu in balbezit. Vinther speelt de bal door. Helveg rent richting de bal. Helveg draait met de bal, schiet en ... Andersen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolding IF 47%, ballue 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolding IF - ballue 0:0

53e minuut.
Ringgaard geeft een lange en hoge pass. Falkenberg rent richting de bal. Falkenberg met een sublieme pass. Bendtsen is nu in balbezit. Bendtsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hegelund is nu in balbezit. Hegelund met een sublieme pass. Helveg rent richting de bal. Helveg schiet op doel. Andersen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolding IF - ballue 1:0

74e minuut.
Hede is nu in balbezit. Hede passt de bal zonder na te denken. Møgelvang probeert naar een medespeler te passen. Helveg bereikt de bal nog maar net als eerste. Helveg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolding IF 58%, ballue 42%.
Kolding IF - ballue 1:0