Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ballue Kolding IF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.8
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Plougstrup geeft een lange en hoge pass. Hegelund probeert de bal aan de voet te houden. Bendtsen is nu in balbezit. Falkenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkenberg haalt uit met een fantastische trap. Hoff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Klungelig pakt Hede de bal. Plougstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede probeert naar een medespeler te passen. Bendtsen rent richting de bal. Bendtsen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vinther rent richting de bal. Plougstrup rent richting de bal. Plougstrup passt de bal in één keer door. Bendtsen is nu in balbezit. Bendtsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vinther rent richting de bal. Falkenberg onderschept slim de pass. Falkenberg speelt de bal door. Bendtsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendtsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Plougstrup rent richting de bal. Wilhelmsen rent richting de bal. Wilhelmsen probeert naar een medespeler te passen. Bendtsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendtsen schiet op doel. Hoff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ballue 52%, Kolding IF 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ballue - Kolding IF 0:0

58e minuut.
Plougstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkenberg passt de bal in één keer door. Bendtsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendtsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andersen met een harde bal richting middenveld. Kolle kopt de bal weg. Helveg rent richting de bal. Helveg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sønksen de bal. Bendtsen is nu in balbezit. Bendtsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Østerberg met de inworp. Falkenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Falkenberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Falkenberg zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ballue - Kolding IF 1:0

85e minuut.
Falkenberg rent richting de bal. Kopernikus onderschept slim de pass. Kopernikus probeert naar een medespeler te passen. Helveg is nu in balbezit. Helveg haalt uit met een fantastische trap. Andersen bokst de bal weg. Villumsen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ballue - Kolding IF 1:1

89e minuut.
Kopernikus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus passt de bal zonder na te denken. Helveg is nu in balbezit. Hegelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegelund schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ballue 54%, Kolding IF 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ballue - Kolding IF 1:1