Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manse03 fc karise
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 14.8
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Langberg geeft een lange en hoge pass. Berg rent richting de bal. Nicolajsen onderschept slim de pass. Poulsen Magleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulsen Magleby draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nørregård met een snelle inworp. Poulsen Magleby geeft een lange en hoge pass. Langberg probeert de bal met de borst te controleren. Nørlund is nu in balbezit. Nørlund schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sønderbech kopt de bal weg. Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Borring begaat een overtreding. Borring krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Søndergaard is nu in balbezit. Nørregård verovert de bal door een tackle van achteren. Nørregård passt de bal met de wreef. Nørlund is nu in balbezit. Nørlund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manse03 38%, fc karise 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manse03 - fc karise 0:0

64e minuut.
Borring neemt de hoekschop. Lustü heeft problemen om de bal te vangen. Glad is nu in balbezit. Glad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vesterlund met een harde bal richting middenveld. Lustü kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Donnerup de bal onder controle te krijgen. Glad rent richting de bal. Glad draait met de bal, schiet en ... Wandal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Nicolajsen heeft problemen om de bal te vangen. Nicolajsen passt de bal zonder na te denken. Glad bereikt de bal nog maar net als eerste. Glad haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vesterlund de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
manse03 - fc karise 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manse03 61%, fc karise 39%.
manse03 - fc karise 0:1