Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Scandurica TEAM LORD
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Doeltrap. Krabbe trapt de bal weg. Jeppesen kopt de bal weg. Nørskov rent richting de bal. Nørskov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Marcussen met een sublieme pass. Klungelig pakt Phillipsen de bal. Ahlenfeld rent richting de bal. Phillipsen onderschept slim de pass. Phillipsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Scandurica - TEAM LORD 0:1

27e minuut.
Nørmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørskov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lauritsen. Lauritsen krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Møge met een harde bal richting middenveld. Nordland kopt de bal weg. Nørskov heeft problemen om de bal te vangen. Jeppesen rent richting de bal. Jeppesen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Ahlenfeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Callesen speelt de bal door. Phillipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillipsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nordland heeft problemen om de bal te vangen. Marcussen rent richting de bal. Marcussen met een sublieme pass. Phillipsen is nu in balbezit. Phillipsen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hovgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Rostholm trapt de bal weg. Daar is Callesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcussen rent richting de bal. Marcussen haalt uit met een fantastische trap. Phillipsen maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Scandurica 57%, TEAM LORD 43%.
Fc. Scandurica - TEAM LORD 0:1

55e minuut.
Tychosen met een snelle inworp. Marcussen met een sublieme pass. Phillipsen rent richting de bal. Phillipsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Scandurica - TEAM LORD 0:2

55e minuut.
Daar is Nørskov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcussen is nu in balbezit. Met opzet legt Jeppesen zijn tegenspeler op de grond. Jeppesen krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Tychosen passt de bal zonder na te denken. Phillipsen rent richting de bal. Nordland bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Phillipsen schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Rostholm geeft de bal voor. Nørmark kopt de bal weg. Nordland is nu in balbezit. Phillipsen is nu in balbezit. Phillipsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Phillipsen onderschept slim de pass. Phillipsen passt de bal zonder na te denken. Marcussen rent richting de bal. Phillipsen rent richting de bal. Phillipsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Derveld is nu in balbezit. Phillipsen rent richting de bal. Phillipsen passt de bal in één keer door. Marcussen is nu in balbezit. Marcussen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bonderup met een snelle inworp. Jeppesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppesen met een sublieme pass. Nørskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørskov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Scandurica - TEAM LORD 1:2

90e minuut.
Nørskov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Østervig komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Scandurica 53%, TEAM LORD 47%.
Fc. Scandurica - TEAM LORD 1:2