Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AntiAlt fccoolrealmadrid
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Zobel geeft de bal voor. Rosenbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenbaum passt de bal zonder na te denken. Teilbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teilbæk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zobel met een snelle inworp. Rosenbaum rent richting de bal. Rosenbaum geeft de bal voor. Hyldager bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyldager haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lykketoft rent richting de bal. Lykketoft geeft een hoge lob. Degn rent richting de bal. Thorvaldsen onderschept slim de pass. Thorvaldsen schiet op doel. Paaske bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AntiAlt 57%, fccoolrealmadrid 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC AntiAlt - fccoolrealmadrid 0:0

51e minuut.
Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard passt de bal met de wreef. Daar is Zobel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juul Hansen is nu in balbezit. Juul Hansen schiet op doel. Paaske kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Zobel rent richting de bal. Bundy onderschept slim de pass. Bundy geeft een lange en hoge pass. Thorvaldsen is nu in balbezit. Thorvaldsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mc-Kinney Møller probeert naar een medespeler te passen. Bundy rent richting de bal. Bundy probeert naar een medespeler te passen. Thorvaldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorvaldsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Gravgård de bal. Hyldager bereikt de bal nog maar net als eerste. Tjørnelund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tjørnelund krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Degn is nu in balbezit. Degn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bundy de bal. Gravgård rent richting de bal. Gravgård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rosenbaum controleert de bal met de borst. Lønstrup is nu in balbezit. Lønstrup geeft de bal voor. Thorvaldsen is nu in balbezit. Thorvaldsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Tjørnelund passt de bal in één keer door. Zobel is nu in balbezit. Bundy maakt een afschuwelijke overtreding. Bundy krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Christiansen passt de bal met de wreef. Bundy rent richting de bal. Gravgård tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gravgård krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AntiAlt 61%, fccoolrealmadrid 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC AntiAlt - fccoolrealmadrid 0:0