Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Scandurica fccoolrealmadrid
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Nordland is nu in balbezit. Heinze verovert de bal door een tackle van achteren. Heinze speelt de bal door. Thorvaldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorvaldsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bonderup bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonderup geeft een lange en hoge pass. Lønstrup kopt de bal weg. Jeppesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppesen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Juul Hansen is nu in balbezit. Daar is Thorvaldsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juul Hansen rent richting de bal. Thorvaldsen rent richting de bal. Thorvaldsen schiet op doel. Damhus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Scandurica - fccoolrealmadrid 0:1

35e minuut.
Heinze met een sublieme pass. Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard passt de bal met de wreef. Thorvaldsen is nu in balbezit. Thorvaldsen schiet op doel. Damhus bokst de bal weg.

37e minuut.
Bonderup onderschept slim de pass. Tjørnelund onderschept slim de pass. Christiansen rent richting de bal. Christiansen geeft een hoge lob. Thorvaldsen springt en kopt de bal. Damhus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Nørskov schiet op doel. Christiansen kopt de bal weg. Nørskov heeft problemen om de bal te vangen. Nørskov draait met de bal, schiet en ... Pagh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc. Scandurica - fccoolrealmadrid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Scandurica 64%, fccoolrealmadrid 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc. Scandurica - fccoolrealmadrid 1:1

54e minuut.
Blachman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tveskaeg komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Lykketoft rent richting de bal. Lykketoft geeft de bal voor. Staalgaard kopt de bal weg. Thorvaldsen is nu in balbezit. Thorvaldsen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Jeppesen passt de bal in één keer door. Augustenborg rent richting de bal. Augustenborg passt de bal in één keer door. Nørskov rent richting de bal. Nørskov haalt uit met een fantastische trap. Pagh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Scandurica 55%, fccoolrealmadrid 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc. Scandurica - fccoolrealmadrid 1:1