Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Scandurica ringsted if
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 14.4
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Ahlenfeld is nu in balbezit. Ahlenfeld geeft de bal voor. Thygesen is nu in balbezit. Nørskov onderschept slim de pass. Nørskov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Scandurica - ringsted if 1:0

18e minuut.
Nordland rent richting de bal. Nordland speelt de bal door. Augustenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustenborg geeft een hoge lob. Nørskov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Riis is nu in balbezit. Adsersen is nu in balbezit. Blachman is nu in balbezit. Adsersen verovert de bal door een tackle van achteren. Adsersen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bonderup kopt de bal weg. Jeppesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riis rent richting de bal. Jeppesen onderschept slim de pass. Jeppesen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Scandurica - ringsted if 2:0

32e minuut.
Lorentsen is nu in balbezit. Lorentsen geeft de bal voor. Krabbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrøm verovert de bal door een tackle van achteren. Nordstrøm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Lorentsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Adsersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adsersen passt de bal in één keer door. Nordstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrøm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Scandurica - ringsted if 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Scandurica 52%, ringsted if 48%.
Fc. Scandurica - ringsted if 2:1

59e minuut.
Nørskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppesen rent richting de bal. Nørskov is nu in balbezit. Jeppesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Scandurica 34%, ringsted if 66%.
Fc. Scandurica - ringsted if 2:1