Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria Laa Squadra Viola
Diagonal1 Tactiek wurzel
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 63.3
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


13e minuut.
Silva Filho speelt de bal door. Škaloud heeft problemen om de bal te vangen. Škaloud geeft de bal voor. Beceren rent richting de bal. Beceren haalt uit met een fantastische trap. Stronach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Škaloud is nu in balbezit. Škaloud geeft de bal voor. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren schiet op doel. Stronach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Squadra Viola 1:0

15e minuut.
Velghe speelt de bal door. Kalkan rent richting de bal. Kalkan speelt de bal door. Kralj rent richting de bal. Kralj draait met de bal, schiet en ... Stronach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Klungelig pakt Velghe de bal. Klosterhuber rent richting de bal. Škaloud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škaloud krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Hódosi geeft de bal voor. Škaloud heeft problemen om de bal te vangen. Škaloud geeft de bal voor. Kralj rent richting de bal. Kralj draait met de bal, schiet en ... Stronach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Inworp. Castoldi met een snelle inworp. Silva Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Filho geeft een lange en hoge pass. Döğer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 47%, Squadra Viola 53%.
Austria Laa - Squadra Viola 1:0

66e minuut.
Moliński is nu in balbezit. Moliński geeft een hoge lob. Kalkan geeft een hoge lob. Beceren maakt een snoekduik en kopt de bal. Stronach probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Beceren stond buitenspel. Trafpay komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 62%, Squadra Viola 38%.
Austria Laa - Squadra Viola 1:0