Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria WAC Spartans Vindobona
Gutau Tactiek defensivst
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 52
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Martínez Ruiz met een sublieme pass. Daar is Gorni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteil geeft een lange en hoge pass. Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Haunsschmid haalt uit met een fantastische trap. Chełmicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jäpel zal de hoekschop nemen. Karabacak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shirasawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Verdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak verovert de bal door een tackle van achteren. Malowany rent richting de bal. Karabacak verovert de bal door een tackle van achteren. Karabacak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Inler probeert naar een medespeler te passen. Verdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizio is nu in balbezit. Haunsschmid verovert de bal door een tackle van achteren. Haunsschmid haalt uit met een fantastische trap. Shirasawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak draait met de bal, schiet en ... Haunsschmid probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Sz. Kovács passt de bal zonder na te denken. Korzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte onderschept slim de pass. Inler verovert de bal door een tackle van achteren. Inler geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak schiet op doel. Shirasawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Spartans Vindobona 0:1

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Shirasawa niet meer kan verder spelen. Kövecses komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Lazarte passt de bal in één keer door. Zelkowski rent richting de bal. Zelkowski passt de bal met de wreef. Kilekoglou is nu in balbezit. Kilekoglou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Verdonk passt de bal met de wreef. Inler rent richting de bal. Vizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak onderschept slim de pass. Karabacak haalt uit met een fantastische trap. Kövecses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Haunsschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Haunsschmid passt de bal in één keer door. Daar is Inler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vizio geeft een lange en hoge pass. Jäpel rent richting de bal. Jäpel passt de bal zonder na te denken. Haunsschmid rent richting de bal. Haunsschmid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria WAC 70%, Spartans Vindobona 30%.
Austria WAC - Spartans Vindobona 0:1

55e minuut.
Sz. Kovács neemt vlug de vrije trap. Daar is Verdonk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak haalt uit met een fantastische trap. Kövecses probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Spartans Vindobona 0:2

68e minuut.
Bartnik rent richting de bal. Bartnik speelt de bal door. Zelkowski rent richting de bal. Zelkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Spartans Vindobona 1:2

77e minuut.
Lazarte kopt de bal weg. Bartnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartnik met een sublieme pass. Zelkowski is nu in balbezit. Zelkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Haunsschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács passt de bal zonder na te denken. Karabacak rent richting de bal. Karabacak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria WAC 59%, Spartans Vindobona 41%.
Austria WAC - Spartans Vindobona 1:2