Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oyster Squadra Viola
hüttengaudi Tactiek wurzel
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 66.5
formidable Schieten incredible
good Passen very good
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Silva Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Filho geeft een lange en hoge pass. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Squadra Viola 0:1

13e minuut.
Castoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi passt de bal met de wreef. Döğer rent richting de bal. Döğer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dorfinger passt de bal in één keer door. Castoldi is nu in balbezit. Castoldi probeert naar een medespeler te passen. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Igaz is nu in balbezit. Wrockowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wrockowiak passt de bal in één keer door. Castoldi is nu in balbezit. Castoldi geeft een hoge lob. Sprinzl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Wrockowiak geeft een hoge lob. Castoldi geeft een lange en hoge pass. Bühler rent richting de bal. Castoldi onderschept slim de pass. Castoldi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rammer met een snelle inworp. Mulţescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lichtenegger. Lichtenegger krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. Krauledat probeert de bal aan de voet te houden. Castoldi rent richting de bal. Castoldi geeft de bal voor. Döğer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Squadra Viola 0:2

33e minuut.
Silva Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Filho passt de bal in één keer door. Mulţescu geeft de bal voor. Döğer is nu in balbezit. Döğer draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Döğer passt de bal in één keer door. Krauledat rent richting de bal. Klosterhuber onderschept slim de pass. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Squadra Viola 0:3

35e minuut.
Mulţescu met een snelle inworp. Golanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Golanko geeft de bal voor. Döğer krijgt zijn hoofd ertegen. Sprinzl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lichtenegger geeft een hoge lob. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Filho begaat een overtreding. Silva Filho krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Dorfinger met een sublieme pass. Klungelig pakt Castoldi de bal. Bühler begaat een overtreding. Bühler krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Sprinzl speelt de bal door. Dorfinger kopt de bal weg. Wiesner heeft problemen om de bal te vangen. Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Klosterhuber springt en kopt de bal. Sprinzl bokst de bal weg.

39e minuut.
Dorfinger passt de bal zonder na te denken. Klosterhuber probeert naar een medespeler te passen. Döğer rent richting de bal. Döğer haalt uit met een fantastische trap. Sprinzl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Squadra Viola 0:4

45e minuut.
Castoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi passt de bal zonder na te denken. Krauledat bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber onderschept slim de pass. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Döğer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döğer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wiesner de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mulţescu zal de hoekschop nemen. Döğer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Squadra Viola 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 71%, Squadra Viola 29%.
FC Oyster - Squadra Viola 0:5

47e minuut.
Rammer heeft problemen om de bal te vangen. Golanko met een sublieme pass. Dorfinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorfinger geeft de bal voor. Döğer krijgt zijn hoofd ertegen. Sprinzl bokst de bal weg.

48e minuut.
Bühler is nu in balbezit. Bühler speelt de bal door. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber schiet op doel. Krauledat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Dorfinger verovert de bal door een tackle van achteren. Dorfinger passt de bal in één keer door. Döğer is nu in balbezit. Döğer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Castoldi met een snelle inworp. Silva Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Filho geeft een lange en hoge pass. Döğer krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sprinzl trapt de bal weg van het doel. Rammer kopt de bal weg. Igaz is nu in balbezit. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Stronach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Klungelig pakt Voggenberger de bal. Moliński is nu in balbezit. Voggenberger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voggenberger krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Klungelig pakt Wrockowiak de bal. Wrockowiak geeft een hoge lob. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rammer met een sublieme pass. Dorfinger heeft problemen om de bal te vangen. Dorfinger probeert naar een medespeler te passen. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Igaz controleert de bal met de borst. Silva Filho geeft de bal voor. Döğer is nu in balbezit. Döğer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Squadra Viola 0:6

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leddig komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu passt de bal zonder na te denken. Dorfinger geeft een hoge lob. Döğer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Castoldi heeft problemen om de bal te vangen. Castoldi speelt de bal door. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu geeft een hoge lob. Döğer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rammer passt de bal in één keer door. Dorfinger is nu in balbezit. Dorfinger passt de bal met de wreef. Castoldi is nu in balbezit. Castoldi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 73%, Squadra Viola 27%.
FC Oyster - Squadra Viola 0:6