Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Single Malts Spartans Vindobona
Yippie ay yaehhh Tactiek defensivst
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
6 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 51
goed Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Karabacak onderschept slim de pass. Inler met een sublieme pass. Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak haalt uit met een fantastische trap. Trischler bokst de bal weg. Sunar rent richting de bal. Sunar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pepper rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorni. Pepper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gstöttner met een snel genomen vrije trap. Pepper is nu in balbezit. Pepper schiet op doel. Raphael maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Spartans Vindobona 1:0

5e minuut.
Buzea probeert naar een medespeler te passen. Karabacak heeft problemen om de bal te vangen. Ramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak onderschept slim de pass. Karabacak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inler passt de bal met de wreef. Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak haalt uit met een fantastische trap. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Trischler trapt de bal weg. Sz. Kovács met een sublieme pass. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wald de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Korzonek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Karabacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batz bereikt de bal nog maar net als eerste. Batz passt de bal in één keer door. Trischler kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Single Malts - Spartans Vindobona 1:1

16e minuut.
Sz. Kovács met een sublieme pass. Buzea rent richting de bal. Buzea passt de bal in één keer door. Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Spartans Vindobona 1:2

17e minuut.
Pepper probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ramp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramp speelt de bal door. Buzea rent richting de bal. Buzea speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sz. Kovács met een sublieme pass. Jäpel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäpel met een sublieme pass. Buzea rent richting de bal. Buzea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sz. Kovács kopt de bal weg. Daar is Wald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzea is nu in balbezit. Karabacak rent richting de bal. Karabacak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Batz is nu in balbezit. Karabacak verovert de bal door een tackle van achteren. Karabacak heeft problemen om de bal te vangen. Karabacak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Spartans Vindobona 1:3

28e minuut.
Gstöttner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inler bereikt de bal nog maar net als eerste. Inler passt de bal in één keer door. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Trischler met een harde bal richting middenveld. Jäpel kopt de bal weg. Karabacak rent richting de bal. Karabacak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Spartans Vindobona 1:4

34e minuut.
Klungelig pakt Jäpel de bal. Sz. Kovács geeft een hoge lob. Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak geeft de bal voor. Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Buitenspel voor Pepper. Goede buitenspelval van de verdediging. Sz. Kovács neemt vlug de vrije trap. Karabacak rent richting de bal. Karabacak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Spartans Vindobona 1:5

40e minuut.
Pflipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäpel verovert de bal door een tackle van achteren. Jäpel geeft een lange en hoge pass. Daar is Karabacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karabacak draait met de bal, schiet en ... Trischler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Spartans Vindobona 1:6

42e minuut.
Pflipsen is nu in balbezit. Pflipsen passt de bal met de wreef. Gstöttner rent richting de bal. Karabacak verovert de bal door een tackle van achteren. Karabacak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Trischler met een harde bal richting middenveld. Inler kopt de bal weg. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak rent richting de bal. Karabacak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Single Malts 77%, Spartans Vindobona 23%.
Single Malts - Spartans Vindobona 1:6

47e minuut.
Buzea is nu in balbezit. Batz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buzea raakt geblesseerd tijdens het duel. Jäpel met een snel genomen vrije trap. Sunar kopt de bal weg. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Martínez Ruiz kopt de bal weg. Daar is Inler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inler passt de bal zonder na te denken. Sunar rent richting de bal. Sunar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Jäpel probeert naar een medespeler te passen. Domplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Domplatz passt de bal zonder na te denken. Karabacak rent richting de bal. Karabacak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Karabacak de bal. Karabacak passt de bal in één keer door. Buzea rent richting de bal. Buzea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Monteil geeft de bal voor. Sunar kopt de bal weg. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak schiet op doel. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Spartans Vindobona 1:7

58e minuut.
Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak passt de bal zonder na te denken. Sunar is nu in balbezit. Sunar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wald de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Spartans Vindobona 1:8

60e minuut.
Ramp probeert naar een medespeler te passen. Batz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea onderschept slim de pass. Buzea schiet op doel. Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Spartans Vindobona 1:9

61e minuut.
Karabacak speelt de bal door. Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Keidel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keidel krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Sunar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karabacak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Domplatz kopt de bal weg. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sz. Kovács rent richting de bal. Sz. Kovács schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gstöttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gstöttner passt de bal zonder na te denken. Pflipsen rent richting de bal. Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Raphael bokst de bal weg.

82e minuut.
Trischler trapt de bal weg. Jäpel kopt de bal weg. Daar is Gstöttner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Jäpel passt de bal zonder na te denken. Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunar passt de bal in één keer door. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak haalt uit met een fantastische trap. Trischler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Trischler probeert naar een medespeler te passen. Inler kopt de bal weg. Sz. Kovács met een sublieme pass. Pepper is nu in balbezit. Pepper draait met de bal, schiet en ... Raphael kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Single Malts 69%, Spartans Vindobona 31%.
Single Malts - Spartans Vindobona 1:9