Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria Laa FC Oyster
Diagonal2 Tactiek hüttengaudi
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 58.7
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen solide


3e minuut.
Velghe met een snelle inworp. Merkl probeert naar een medespeler te passen. Velghe geeft een hoge lob. Škaloud geeft een lange en hoge pass. Kralj springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Hódosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Škaloud bereikt de bal nog maar net als eerste. Škaloud passt de bal in één keer door. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kalkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkan passt de bal met de wreef. Widhölzl met een sublieme pass. Piechowicz rent richting de bal. Piechowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Škaloud is nu in balbezit. Škaloud met een sublieme pass. Kralj bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz is nu in balbezit. Piechowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Krauledat kopt de bal weg. Bühler heeft problemen om de bal te vangen. Kralj begaat een overtreding. Kralj krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Škaloud speelt de bal door. Kalkan rent richting de bal. Kalkan speelt de bal door. Piechowicz is nu in balbezit. Piechowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kümmerle passt de bal in één keer door. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger passt de bal in één keer door. Igaz rent richting de bal. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - FC Oyster 0:1

39e minuut.
Velghe kan de bal niet met de borst controleren. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kümmerle speelt de bal door. Mütze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 44%, FC Oyster 56%.
Austria Laa - FC Oyster 0:1

48e minuut.
Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe probeert naar een medespeler te passen. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz draait met de bal, schiet en ... Goldgruber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Austria Laa - FC Oyster 1:1

51e minuut.
Goldgruber trapt de bal weg van het doel. Mütze rent richting de bal. Velghe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velghe krijgt een gele kaart. Mütze raakt geblesseerd tijdens het duel. Kümmerle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Sánchez Cobo de bal. Igaz rent richting de bal. Igaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Škaloud bereikt de bal nog maar net als eerste. Škaloud passt de bal zonder na te denken. Kralj heeft problemen om de bal te vangen. Kralj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - FC Oyster 2:1

65e minuut.
Spiridon speelt de bal door. Kalkan is nu in balbezit. Kalkan passt de bal in één keer door. Kralj rent richting de bal. Kralj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moschitto komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Voggenberger geeft een lange en hoge pass. Mackuf rent richting de bal. Hódosi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mackuf wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mackuf kan niet meer verder spelen. Mehler komt het veld opgelopen. Igaz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Austria Laa - FC Oyster 2:2

75e minuut.
Sánchez Cobo onderschept slim de pass. Sánchez Cobo met een sublieme pass. Kalkan is nu in balbezit. Kalkan geeft de bal voor. Moschitto maakt een snoekduik en kopt de bal. Goldgruber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Škaloud rent richting de bal. Škaloud met een sublieme pass. Kalkan rent richting de bal. Kalkan geeft een lange en hoge pass. Moschitto maakt een snoekduik en kopt de bal. Goldgruber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kralj met een sublieme pass. Klungelig pakt Kalkan de bal. Kalkan probeert naar een medespeler te passen. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sperber komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 38%, FC Oyster 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Austria Laa - FC Oyster 2:2