Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oyster Austria Laa
hüttengaudi Tactiek Diagonal1
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 61.6
outstanding Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Velghe rent richting de bal. Velghe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Beceren de bal. Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Moschitto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vén. Moschitto raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalkan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moschitto maakt een snoekduik en kopt de bal. Widhölzl probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kalkan met een sublieme pass. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Beceren de bal onder controle te krijgen. Neupert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Austria Laa 0:1

12e minuut.
Igaz probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger passt de bal zonder na te denken. Igaz is nu in balbezit. Igaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vén is nu in balbezit. Moschitto verovert de bal door een tackle van achteren. Moschitto speelt de bal door. Beceren rent richting de bal. Beceren draait met de bal, schiet en ... Neupert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Vén geeft een lange en hoge pass. Kranich kopt de bal weg. Krauledat heeft problemen om de bal te vangen. Moschitto rent richting de bal. Moschitto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkan geeft een hoge lob. Beceren springt en kopt de bal. Neupert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Buitenspel voor Voggenberger. Goede buitenspelval van de verdediging. Mehler komt het veld opgelopen. Leddig komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Neupert trapt de bal weg. Velghe kopt de bal weg. Beceren is nu in balbezit. Beceren draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Widhölzl de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Austria Laa 0:2

37e minuut.
Kalkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkan geeft een lange en hoge pass. Widhölzl heeft problemen om de bal te vangen. Beceren rent richting de bal. Beceren schiet op doel. Neupert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Velghe is nu in balbezit. Velghe speelt de bal door. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren draait met de bal, schiet en ... Neupert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Austria Laa 0:3

40e minuut.
Kümmerle rent richting de bal. Škaloud verovert de bal door een tackle van achteren. Škaloud speelt de bal door. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 55%, Austria Laa 45%.
FC Oyster - Austria Laa 0:3

48e minuut.
Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto is nu in balbezit. Krauledat onderschept slim de pass. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Neupert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe geeft een lange en hoge pass. Beceren kopt de bal weg. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Velghe passt de bal in één keer door. Moschitto rent richting de bal. Krauledat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krauledat krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon onderschept slim de pass. Spiridon probeert naar een medespeler te passen. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Kranich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kalkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkan passt de bal met de wreef. Beceren is nu in balbezit. Beceren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Velghe passt de bal met de wreef. Moschitto is nu in balbezit. Beceren is nu in balbezit. Beceren haalt uit met een fantastische trap. Neupert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Austria Laa 0:4

70e minuut.
Kümmerle passt de bal in één keer door. Leddig is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velghe. Velghe krijgt een gele kaart. Leddig is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kümmerle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Sánchez Cobo de bal. Leddig rent richting de bal. Leddig schiet op doel. Wieland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mehler rent richting de bal. Mehler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Austria Laa 1:4

79e minuut.
Velghe geeft een lange en hoge pass. Daar is Krauledat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto draait met de bal, schiet en ... Neupert probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Austria Laa 1:5

80e minuut.
Vén bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkan speelt de bal door. Moschitto rent richting de bal. Moschitto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pigniczki komt het veld opgelopen. Hódosi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hódosi geeft de bal voor. Kalkan heeft problemen om de bal te vangen. Kalkan probeert naar een medespeler te passen. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... Neupert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Hódosi is nu in balbezit. Hódosi passt de bal met de wreef. Widhölzl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beceren is nu in balbezit. Beceren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mehler speelt de bal door. Kranich geeft de bal voor. Klungelig pakt Widhölzl de bal. Beceren rent richting de bal. Beceren schiet op doel. Neupert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 62%, Austria Laa 38%.
FC Oyster - Austria Laa 1:5