Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grün-Weiss Lainz Squadra Viola
Wappa Tactiek wurzel
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 65.5
very good Schieten incredible
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


11e minuut.
Silva Filho onderschept slim de pass. Silva Filho geeft de bal voor. Castoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi geeft de bal voor. Döğer krijgt zijn hoofd ertegen. Beleza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Dorfinger probeert naar een medespeler te passen. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu met een sublieme pass. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer schiet op doel. Beleza bokst de bal weg. Tammi speelt de bal door. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Döğer passt de bal met de wreef. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Döğer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Squadra Viola 0:1

23e minuut.
Majak kopt de bal weg. Klungelig pakt Macura de bal. Döğer rent richting de bal. Döğer haalt uit met een fantastische trap. Beleza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Squadra Viola 0:2

30e minuut.
Dorfinger is nu in balbezit. Dorfinger passt de bal zonder na te denken. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer schiet op doel. Beleza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grün-Weiss Lainz 60%, Squadra Viola 40%.
Grün-Weiss Lainz - Squadra Viola 0:2

62e minuut.
Golanko kopt de bal weg. Dorfinger probeert naar een medespeler te passen. Castoldi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klosterhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beleza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Döğer is nu in balbezit. Döğer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Squadra Viola 0:3

71e minuut.
Wrockowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wrockowiak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Moliński de bal onder controle te krijgen. Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Schmittler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eichert met een sublieme pass. Moliński probeert naar een medespeler te passen. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Squadra Viola 0:4

78e minuut.
Daar is Mulţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulţescu met een sublieme pass. Döğer is nu in balbezit. Döğer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Niinemets de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stănică komt het veld opgelopen. Lumpf komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Stănică passt de bal met de wreef. Judek is nu in balbezit. Golanko begaat een overtreding. Golanko krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Castoldi probeert naar een medespeler te passen. Klosterhuber is nu in balbezit. Dorfinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorfinger geeft een hoge lob. Döğer maakt een snoekduik en kopt de bal. Beleza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Moliński met een sublieme pass. Kienast is nu in balbezit. Kienast passt de bal zonder na te denken. Lumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumpf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grün-Weiss Lainz 64%, Squadra Viola 36%.
Grün-Weiss Lainz - Squadra Viola 0:4