Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Single Malts Austria WAC
Yippie ay yaehhh Tactiek Gutau
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
23.9 gemiddelde waardering 36.2
good Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Gstöttner passt de bal in één keer door. Pepper rent richting de bal. Pflipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper haalt uit met een fantastische trap. Shirasawa bokst de bal weg. Pflipsen is nu in balbezit. Pflipsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria WAC 1:0

6e minuut.
Shirasawa met een sublieme pass. Godlewski kopt de bal weg. Daar is Kilekoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilekoglou haalt uit met een fantastische trap. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Single Malts - Austria WAC 1:1

12e minuut.
Ramp heeft problemen om de bal te vangen. Bartnik speelt de bal door. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilekoglou rent richting de bal. Kilekoglou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria WAC 1:2

20e minuut.
Chełmicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chełmicki geeft een hoge lob. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria WAC 1:3

42e minuut.
Bogusz met een sublieme pass. Ramp geeft een lange en hoge pass. Zăituc rent richting de bal. Pepper onderschept slim de pass. Pepper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Single Malts 68%, Austria WAC 32%.
Single Malts - Austria WAC 1:3

48e minuut.
Malowany passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lazarte de bal. Lazarte passt de bal in één keer door. Kilekoglou is nu in balbezit. Kilekoglou draait met de bal, schiet en ... Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Lazarte is nu in balbezit. Lazarte geeft een lange en hoge pass. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski schiet op doel. Trischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria WAC 1:4

54e minuut.
Ramp geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pepper stond buitenspel. Vizio neemt vlug de vrije trap. Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilekoglou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Trischler trapt de bal weg van het doel. Malowany probeert naar een medespeler te passen. Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilekoglou haalt uit met een fantastische trap. Trischler bokst de bal weg.

60e minuut.
Chełmicki geeft een lange en hoge pass. Keidel rent richting de bal. Keidel geeft een hoge lob. Kilekoglou rent richting de bal. Kilekoglou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pöllhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilekoglou haalt uit met een fantastische trap. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Gstöttner de bal. Bartnik onderschept slim de pass. Bartnik geeft een lange en hoge pass. Kilekoglou is nu in balbezit. Kilekoglou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Lazarte is nu in balbezit. Lazarte passt de bal zonder na te denken. Godlewski rent richting de bal. Lazarte rent richting de bal. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Godlewski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria WAC 1:5

84e minuut.
Pöllhuber geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogusz met de inworp. Kilekoglou is nu in balbezit. Kilekoglou geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Malowany met een sublieme pass. Bartnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartnik passt de bal met de wreef. Godlewski rent richting de bal. Godlewski schiet op doel. Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Single Malts 69%, Austria WAC 31%.
Single Malts - Austria WAC 1:5