Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartans Vindobona Squadra Viola
defensivst Tactiek wurzel
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 64.2
good Schieten incredible
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


13e minuut.
Gorni met een sublieme pass. Daar is Buzea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulţescu met een sublieme pass. Neslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Neslan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Döğer probeert naar een medespeler te passen. Castoldi rent richting de bal. Castoldi geeft een hoge lob. Döğer springt en kopt de bal. Raphael werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - Squadra Viola 0:1

17e minuut.
Eichert verovert de bal door een tackle van achteren. Eichert passt de bal met de wreef. Castoldi probeert naar een medespeler te passen. Döğer is nu in balbezit. Döğer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Mulţescu geeft de bal voor. Gorni kopt de bal weg. Klungelig pakt Korzonek de bal. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer haalt uit met een fantastische trap. Raphael bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - Squadra Viola 0:2

32e minuut.
Castoldi speelt de bal door. Inler is nu in balbezit. Inler passt de bal met de wreef. Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak schiet op doel. Graufuchs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu probeert naar een medespeler te passen. Neslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer rent richting de bal. Döğer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 74%, Squadra Viola 26%.
Spartans Vindobona - Squadra Viola 0:2

46e minuut.
Moliński is nu in balbezit. Moliński geeft de bal voor. Castoldi kopt de bal weg. Neslan is nu in balbezit. Neslan geeft de bal voor. Raphael bokst de bal weg. Paal!

47e minuut.
Raphael speelt de bal door. Inler kopt de bal weg. Eichert probeert de bal aan de voet te houden. Sunar rent richting de bal. Sunar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Döğer kopt de bal weg. Klungelig pakt Inler de bal. Dorfinger probeert naar een medespeler te passen. Golanko geeft een lange en hoge pass. Döğer maakt een snoekduik en kopt de bal. Raphael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

51e minuut.
Buzea passt de bal met de wreef. Sz. Kovács heeft problemen om de bal te vangen. Dorfinger met een sublieme pass. Castoldi is nu in balbezit. Castoldi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Döğer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mulţescu speelt de bal door. Castoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi passt de bal in één keer door. Neslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Neslan haalt uit met een fantastische trap. Raphael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Moralès met een sublieme pass. Dorfinger is nu in balbezit. Dorfinger probeert naar een medespeler te passen. Neslan rent richting de bal. Neslan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sz. Kovács speelt de bal door. Daar is Inler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sz. Kovács rent richting de bal. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Moliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moliński met een sublieme pass. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Neslan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - Squadra Viola 0:3

70e minuut.
Neslan passt de bal in één keer door. Monteil bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer onderschept slim de pass. Döğer haalt uit met een fantastische trap. Raphael maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - Squadra Viola 0:4

75e minuut.
Moralès met een snelle inworp. Castoldi is nu in balbezit. Castoldi geeft een hoge lob. Döğer is nu in balbezit. Döğer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Eichert kopt de bal weg. Neslan controleert de bal met de borst. Neslan speelt de bal door. Castoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi geeft een lange en hoge pass. Raphael bokst de bal weg. Döğer is nu in balbezit. Döğer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - Squadra Viola 0:5

87e minuut.
Mulţescu speelt de bal door. Martínez Ruiz speelt de bal door. Döğer geeft een hoge lob. Neslan krijgt zijn hoofd ertegen. Raphael probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - Squadra Viola 0:6

88e minuut.
Neslan rent richting de bal. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács passt de bal in één keer door. Castoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 78%, Squadra Viola 22%.
Spartans Vindobona - Squadra Viola 0:6