Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria WAC Austria Laa
Gutau Tactiek Diagonal1
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.7 gemiddelde waardering 61.3
matig Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Kalkan speelt de bal door. Beceren rent richting de bal. Chełmicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chełmicki krijgt een gele kaart. Beceren roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Beceren kan niet meer verder spelen. Moschitto komt het veld opgelopen. Rammler met een snel genomen vrije trap. Kralj springt en kopt de bal. Shirasawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Chełmicki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rammler met de inworp. Kalkan geeft de bal voor. Moschitto maakt een snoekduik en kopt de bal. Shirasawa bokst de bal weg. Kralj rent richting de bal. Kralj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chełmicki is nu in balbezit. Chełmicki geeft een hoge lob. Daar is Kranich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kranich geeft de bal voor. Kralj maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Škaloud kan de bal niet met de borst controleren. Škaloud passt de bal in één keer door. Kralj rent richting de bal. Kralj schiet op doel. Shirasawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Austria Laa 0:1

21e minuut.
Daar is Kralj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škaloud rent richting de bal. Škaloud geeft de bal voor. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Austria Laa 0:2

22e minuut.
Kralj met een sublieme pass. Rammler rent richting de bal. Rammler passt de bal met de wreef. Kralj is nu in balbezit. Kralj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Shirasawa met een harde bal richting middenveld. Kalkan kopt de bal weg. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler geeft de bal voor. Kralj krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Zlatanos verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatanos speelt de bal door. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte schiet op doel. Wieland probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sánchez Cobo passt de bal zonder na te denken. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler passt de bal met de wreef. Moschitto rent richting de bal. Moschitto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria WAC 55%, Austria Laa 45%.
Austria WAC - Austria Laa 0:2

46e minuut.
Kralj heeft problemen om de bal te vangen. Kralj geeft een lange en hoge pass. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto draait met de bal, schiet en ... Shirasawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Austria Laa 0:3

51e minuut.
Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moschitto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moschitto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Shirasawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Austria Laa 0:4

65e minuut.
Škaloud met een sublieme pass. Kalkan probeert naar een medespeler te passen. Rammler heeft problemen om de bal te vangen. Rammler geeft de bal voor. Kralj maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Austria Laa 0:5

69e minuut.
Rammler geeft de bal voor. Klungelig pakt Moschitto de bal. Verdonk is nu in balbezit. Moschitto onderschept slim de pass. Moschitto haalt uit met een fantastische trap. Shirasawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Škaloud met een sublieme pass. Kalkan met een sublieme pass. Rammler is nu in balbezit. Rammler geeft een hoge lob. Kralj springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Inworp. Merkl komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kalkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkan passt de bal met de wreef. Škaloud is nu in balbezit. Škaloud passt de bal met de wreef. Moschitto rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Škaloud kopt de bal weg. Vizio is nu in balbezit. Moschitto onderschept slim de pass. Moschitto schiet op doel. Verdonk probeert de bal aan de voet te houden. Shirasawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Klungelig pakt Kalkan de bal. Kalkan geeft een lange en hoge pass. Verdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralj onderschept slim de pass. Kralj draait met de bal, schiet en ... Shirasawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Austria Laa 0:6

89e minuut.
Verdonk rent richting de bal. Kalkan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkan geeft een lange en hoge pass. Kralj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Austria Laa 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria WAC 61%, Austria Laa 39%.
Austria WAC - Austria Laa 0:7