Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Single Malts FC Oyster
Yippie ay yaehhh Tactiek hüttengaudi
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 55
average Schieten incredible
poor Passen very good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Bühler rent richting de bal. Bühler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mütze de bal. Mütze geeft een hoge lob. Voggenberger maakt een snoekduik en kopt de bal. Trischler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Bühler met een sublieme pass. Weineck heeft problemen om de bal te vangen. Weineck met een sublieme pass. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Weineck zal de hoekschop nemen. Mackuf kopt de bal weg. Igaz rent richting de bal. Igaz schiet op doel. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:1

12e minuut.
Weineck onderschept slim de pass. Weineck geeft een lange en hoge pass. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz is nu in balbezit. Igaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:2

14e minuut.
Batz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weineck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wald trapt de bal weg. Kümmerle kopt de bal weg. Klungelig pakt Domplatz de bal. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kümmerle speelt de bal door. Klungelig pakt Voggenberger de bal. Igaz is nu in balbezit. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:3

17e minuut.
Pflipsen heeft problemen om de bal te vangen. Pflipsen passt de bal zonder na te denken. Gstöttner rent richting de bal. Voggenberger onderschept slim de pass. Voggenberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:4

22e minuut.
Stein onderschept slim de pass. Kümmerle onderschept slim de pass. Kümmerle speelt de bal door. Weineck rent richting de bal. Weineck geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kümmerle kopt de bal weg. Stein rent richting de bal. Voggenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Voggenberger schiet op doel. Trischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:5

24e minuut.
Batz passt de bal met de wreef. Weineck speelt de bal door. Domplatz is nu in balbezit. Weineck verovert de bal door een tackle van achteren. Weineck geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Doeltrap. Mehler komt het veld opgelopen. Leddig komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kümmerle speelt de bal door. Leddig rent richting de bal. Leddig heeft problemen om de bal te vangen. Leddig draait met de bal, schiet en ... Trischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:6

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Trischler niet meer kan verder spelen. Kümmerle met de inworp. Weineck is nu in balbezit. Weineck geeft de bal voor. Mehler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:7

37e minuut.
Mehler haalt uit met een fantastische trap. Stein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Voggenberger met een sublieme pass. Mehler heeft problemen om de bal te vangen. Mehler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:8

39e minuut.
Mütze onderschept slim de pass. Mütze geeft de bal voor. Leddig kopt de bal weg. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Stein trapt de bal weg. Leddig rent richting de bal. Domplatz rent richting de bal. Mehler onderschept slim de pass. Mehler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:9

41e minuut.
Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler rent richting de bal. Mehler met een sublieme pass. Daar is Leddig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leddig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:10

43e minuut.
Gstöttner kan de bal niet met de borst controleren. Kümmerle is nu in balbezit. Kümmerle passt de bal in één keer door. Leddig rent richting de bal. Leddig draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:11

44e minuut.
Kümmerle verovert de bal door een tackle van achteren. Kümmerle probeert naar een medespeler te passen. Mütze speelt de bal door. Weineck bereikt de bal nog maar net als eerste. Weineck geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Single Malts 81%, FC Oyster 19%.
Single Malts - FC Oyster 0:11

47e minuut.
Klungelig pakt Gstöttner de bal. Kümmerle rent richting de bal. Kümmerle passt de bal met de wreef. Mehler is nu in balbezit. Mehler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:12

49e minuut.
Keidel trapt de bal weg. Weineck probeert de bal met de borst te controleren. Weineck probeert naar een medespeler te passen. Mehler is nu in balbezit. Mehler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gstöttner rent richting de bal. Kümmerle verovert de bal door een tackle van achteren. Kümmerle passt de bal in één keer door. Leddig rent richting de bal. Leddig schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mehler rent richting de bal. Mehler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:13

53e minuut.
Gstöttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler onderschept slim de pass. Mehler probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:14

54e minuut.
Pflipsen probeert naar een medespeler te passen. Mehler is nu in balbezit. Mehler met een sublieme pass. Leddig rent richting de bal. Leddig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kümmerle kopt de bal weg. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger speelt de bal door. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kümmerle geeft een lange en hoge pass. Weineck is nu in balbezit. Weineck geeft de bal voor. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:15

59e minuut.
Kümmerle passt de bal in één keer door. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger probeert naar een medespeler te passen. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:16

60e minuut.
Gstöttner rent richting de bal. Leddig onderschept slim de pass. Leddig passt de bal in één keer door. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Wald trapt de bal weg van het doel. Mehler kopt de bal weg. Leddig is nu in balbezit. Leddig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:17

64e minuut.
Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger passt de bal met de wreef. Leddig is nu in balbezit. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:18

65e minuut.
Mütze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütze heeft problemen om de bal te vangen. Mütze passt de bal met de wreef. Mehler is nu in balbezit. Mehler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:19

67e minuut.
Voggenberger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kümmerle de bal. Kümmerle speelt de bal door. Weineck geeft een lange en hoge pass. Mehler springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:20

70e minuut.
Rieder rent richting de bal. Kümmerle is nu in balbezit. Kümmerle geeft de bal voor. Daar is Mütze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mütze geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Stein met een harde bal richting middenveld. Domplatz kopt de bal weg. Mehler is nu in balbezit. Leddig is nu in balbezit. Leddig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:21

74e minuut.
Mütze geeft een lange en hoge pass. Stein rent richting de bal. Mehler verovert de bal door een tackle van achteren. Mehler probeert de bal met de borst te controleren. Mehler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:22

75e minuut.
Mütze geeft een lange en hoge pass. Ramp speelt de bal door. Gstöttner heeft problemen om de bal te vangen. Mehler is nu in balbezit. Mehler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:23

78e minuut.
Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voggenberger rent richting de bal. Mehler rent richting de bal. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:24

79e minuut.
Voggenberger passt de bal met de wreef. Daar is Kümmerle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kümmerle geeft een lange en hoge pass. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:25

81e minuut.
Pepper met een sublieme pass. Daar is Pflipsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflipsen met een sublieme pass. Klungelig pakt Voggenberger de bal. Voggenberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:26

84e minuut.
Mehler rent richting de bal. Mehler draait met de bal, schiet en ... Stein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:27

85e minuut.
Klungelig pakt Mehler de bal. Mehler geeft een hoge lob. Voggenberger geeft een hoge lob. Kümmerle geeft de bal voor. Voggenberger springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:28

87e minuut.
Pflipsen met een sublieme pass. Mehler rent richting de bal. Mehler passt de bal zonder na te denken. Leddig heeft problemen om de bal te vangen. Leddig schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:29

89e minuut.
Mehler kopt de bal weg. Daar is Leddig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein is nu in balbezit. Leddig verovert de bal door een tackle van achteren. Leddig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - FC Oyster 0:30

90e minuut.
Pflipsen probeert naar een medespeler te passen. Pepper rent richting de bal. Voggenberger onderschept slim de pass. Voggenberger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Single Malts 84%, FC Oyster 16%.
Single Malts - FC Oyster 0:30