Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oyster Single Malts
hüttengaudi Tactiek Yippie ay yaehhh
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
44 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 19
incredible Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Gstöttner rent richting de bal. Mackuf verovert de bal door een tackle van achteren. Mackuf probeert naar een medespeler te passen. Igaz rent richting de bal. Igaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 1:0

3e minuut.
Batz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weineck verovert de bal door een tackle van achteren. Weineck passt de bal in één keer door. Igaz rent richting de bal. Igaz schiet op doel. Trischler bokst de bal weg. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 2:0

6e minuut.
Ramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichtenegger rent richting de bal. Lichtenegger speelt de bal door. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Stein is nu in balbezit. Igaz is nu in balbezit. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz is nu in balbezit. Igaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kümmerle rent richting de bal. Kümmerle geeft de bal voor. Mackuf kopt de bal weg. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz draait met de bal, schiet en ... Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 3:0

11e minuut.
Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger geeft de bal voor. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf haalt uit met een fantastische trap. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 4:0

13e minuut.
Mackuf onderschept slim de pass. Mackuf passt de bal in één keer door. Weineck rent richting de bal. Weineck geeft een lange en hoge pass. Voggenberger springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mackuf rent richting de bal. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger schiet op doel. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 5:0

22e minuut.
Voggenberger speelt de bal door. Weineck is nu in balbezit. Weineck passt de bal zonder na te denken. Mackuf heeft problemen om de bal te vangen. Mackuf geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mackuf rent richting de bal. Mackuf passt de bal met de wreef. Voggenberger heeft problemen om de bal te vangen. Voggenberger schiet op doel. Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 6:0

25e minuut.
Mackuf is nu in balbezit. Mackuf schiet op doel. Keidel kopt de bal weg. Mackuf rent richting de bal. Mackuf haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mehler komt het veld opgelopen. Leddig komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Weineck met een sublieme pass. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Leddig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leddig schiet op doel. Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 7:0

30e minuut.
Leddig rent richting de bal. Gstöttner verovert de bal door een tackle van achteren. Gstöttner geeft de bal voor. Mehler is nu in balbezit. Mehler draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 8:0

37e minuut.
Lichtenegger kopt de bal weg. Voggenberger heeft problemen om de bal te vangen. Voggenberger passt de bal in één keer door. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 9:0

38e minuut.
Gstöttner passt de bal in één keer door. Daar is Voggenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler haalt uit met een fantastische trap. Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 10:0

43e minuut.
Stein is nu in balbezit. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler met een sublieme pass. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Leddig speelt de bal door. Mehler rent richting de bal. Mehler passt de bal zonder na te denken. Keidel heeft problemen om de bal te vangen. Lichtenegger geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mehler rent richting de bal. Mehler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 29%, Single Malts 71%.
FC Oyster - Single Malts 11:0

46e minuut.
Wiesner rent richting de bal. Wiesner geeft de bal voor. Mehler rent richting de bal. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Lichtenegger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger geeft een lange en hoge pass. Leddig rent richting de bal. Leddig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 12:0

51e minuut.
Trischler trapt de bal weg. Kümmerle kopt de bal weg. Klungelig pakt Stein de bal. Leddig rent richting de bal. Leddig haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger schiet op doel. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leddig rent richting de bal. Leddig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 13:0

52e minuut.
Pflipsen met een sublieme pass. Klungelig pakt Gstöttner de bal. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Wald met een harde bal richting middenveld. Ramp kopt de bal weg. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger heeft problemen om de bal te vangen. Voggenberger schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Wald de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Weineck zal de hoekschop nemen. Leddig rent richting de bal. Leddig draait met de bal, schiet en ... Trischler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Kümmerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflipsen onderschept slim de pass. Widhölzl begaat een overtreding. Widhölzl krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Voggenberger kopt de bal weg. Pöllhuber met een sublieme pass. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leddig is nu in balbezit. Leddig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mehler probeert de bal met de borst te controleren. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Voggenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voggenberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 14:0

59e minuut.
Mehler rent richting de bal. Mehler passt de bal zonder na te denken. Voggenberger heeft problemen om de bal te vangen. Leddig is nu in balbezit. Leddig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wiesner met een sublieme pass. Weineck rent richting de bal. Weineck passt de bal in één keer door. Leddig rent richting de bal. Leddig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 15:0

67e minuut.
Kümmerle rent richting de bal. Kümmerle met een sublieme pass. Klungelig pakt Batz de bal. Leddig rent richting de bal. Leddig schiet op doel. Trischler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leddig rent richting de bal. Leddig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Kümmerle de bal onder controle te krijgen. Mehler is nu in balbezit. Voggenberger heeft problemen om de bal te vangen. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 16:0

76e minuut.
Lichtenegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichtenegger geeft een lange en hoge pass. Keidel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 17:0

78e minuut.
Batz passt de bal in één keer door. Domplatz heeft problemen om de bal te vangen. Leddig rent richting de bal. Leddig draait met de bal, schiet en ... Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wiesner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiesner geeft de bal voor. Kümmerle speelt de bal door. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Trischler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 18:0

83e minuut.
Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler verovert de bal door een tackle van achteren. Leddig is nu in balbezit. Leddig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 19:0

83e minuut.
Domplatz met een sublieme pass. Gstöttner speelt de bal door. Wald heeft problemen om de bal te vangen. Leddig rent richting de bal. Leddig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 20:0

86e minuut.
Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger passt de bal met de wreef. Leddig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Lichtenegger probeert naar een medespeler te passen. Mehler heeft problemen om de bal te vangen. Mehler passt de bal met de wreef. Leddig is nu in balbezit. Leddig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Single Malts 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 21%, Single Malts 79%.
FC Oyster - Single Malts 21:0