Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grün-Weiss Lainz 5kyfall Football Club
Wappa Tactiek Hokus Pokus
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.9 gemiddelde waardering 44.8
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Schmittler rent richting de bal. Bellia is nu in balbezit. Schmittler onderschept slim de pass. Schmittler haalt uit met een fantastische trap. Pistorius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - 5kyfall Football Club 1:0

17e minuut.
Inworp. Judek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft een hoge lob. Schmittler springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kienast met een sublieme pass. Judek rent richting de bal. Judek geeft de bal voor. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler schiet op doel. Pistorius bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Duarte geeft een hoge lob. Bauchinger rent richting de bal. Grabarkiewicz is nu in balbezit. Bauchinger verovert de bal door een tackle van achteren. Bauchinger schiet op doel. Pistorius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarkiewicz begaat een overtreding. Bauchinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Judek met een snel genomen vrije trap. Bauchinger krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - 5kyfall Football Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grün-Weiss Lainz 29%, 5kyfall Football Club 71%.
Grün-Weiss Lainz - 5kyfall Football Club 2:0

70e minuut.
Bauchinger passt de bal in één keer door. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek passt de bal in één keer door. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dos Santos geeft een hoge lob. Kienast rent richting de bal. Kienast geeft een lange en hoge pass. Bauchinger springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - 5kyfall Football Club 3:0

75e minuut.
Judek passt de bal in één keer door. Glasberger heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kienast. Kienast krijgt een gele kaart.

81e minuut.
İğdeci rent richting de bal. Schmittler onderschept slim de pass. Schmittler speelt de bal door. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lumpf komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek speelt de bal door. Lumpf rent richting de bal. Lumpf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - 5kyfall Football Club 4:0

89e minuut.
Morico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabarkiewicz rent richting de bal. Judek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Judek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grün-Weiss Lainz 21%, 5kyfall Football Club 79%.
Grün-Weiss Lainz - 5kyfall Football Club 4:0