Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria Laa Spartans Vindobona
Diagonal2 Tactiek defensivst
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.9 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten good
excellent Passen good
outstanding Verdedigen good


7e minuut.
Korzonek probeert naar een medespeler te passen. Inler met een sublieme pass. Buzea rent richting de bal. Karabacak rent richting de bal. Karabacak haalt uit met een fantastische trap. Wieland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Škaloud probeert naar een medespeler te passen. Moschitto rent richting de bal. Moschitto passt de bal met de wreef. Rammler rent richting de bal. Rammler schiet op doel. Raphael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Buzea rent richting de bal. Škaloud onderschept slim de pass. Škaloud geeft een hoge lob. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kalkan met een sublieme pass. Velghe probeert naar een medespeler te passen. Moschitto is nu in balbezit. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler haalt uit met een fantastische trap. Raphael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Korzonek passt de bal in één keer door. Martínez Ruiz met een sublieme pass. Kalkan rent richting de bal. Kalkan geeft een lange en hoge pass. Rammler springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Velghe met een sublieme pass. Daar is Kalkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkan speelt de bal door. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto draait met de bal, schiet en ... Raphael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Velghe passt de bal met de wreef. Buzea rent richting de bal. Buzea passt de bal in één keer door. Karabacak rent richting de bal. Karabacak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rammler passt de bal in één keer door. Kalkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkan geeft de bal voor. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Velghe de bal. Velghe passt de bal zonder na te denken. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler schiet op doel. Moschitto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Spartans Vindobona 1:0

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sunar neemt de hoekschop. Sz. Kovács rent richting de bal. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak draait met de bal, schiet en ... Wieland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Moschitto is nu in balbezit. Rammler rent richting de bal. Moschitto is nu in balbezit. Rammler rent richting de bal. Rammler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 40%, Spartans Vindobona 60%.
Austria Laa - Spartans Vindobona 1:0

48e minuut.
Kalkan rent richting de bal. Kalkan geeft een lange en hoge pass. Moschitto rent richting de bal. Moschitto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Spartans Vindobona 2:0

53e minuut.
Inler rent richting de bal. Škaloud verovert de bal door een tackle van achteren. Škaloud passt de bal met de wreef. Moschitto heeft problemen om de bal te vangen. Moschitto schiet op doel. Raphael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Škaloud speelt de bal door. Kalkan heeft problemen om de bal te vangen. Kalkan speelt de bal door. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler schiet op doel. Raphael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Doeltrap. Merkl komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Škaloud met een sublieme pass. Rammler rent richting de bal. Rammler probeert naar een medespeler te passen. Moschitto rent richting de bal. Moschitto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Moschitto rent richting de bal. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Moschitto rent richting de bal. Moschitto schiet op doel. Raphael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Inler is nu in balbezit. Inler passt de bal met de wreef. Sunar speelt de bal door. Škaloud geeft de bal voor. Rammler kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piechowicz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Škaloud de bal. Škaloud passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Velghe de bal. Velghe geeft een lange en hoge pass. Piechowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Raphael kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Škaloud bereikt de bal nog maar net als eerste. Škaloud passt de bal in één keer door. Rammler speelt de bal door. Piechowicz rent richting de bal. Piechowicz haalt uit met een fantastische trap. Raphael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Velghe speelt de bal door. Škaloud probeert naar een medespeler te passen. Rammler heeft problemen om de bal te vangen. Rammler haalt uit met een fantastische trap. Gorni probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Gorni de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalkan neemt de hoekschop. Piechowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Spartans Vindobona 3:0

89e minuut.
Kalkan met een snelle inworp. Škaloud met een sublieme pass. Velghe speelt de bal door. Rammler is nu in balbezit. Rammler schiet op doel. Raphael bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 34%, Spartans Vindobona 66%.
Austria Laa - Spartans Vindobona 3:0