Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grün-Weiss Lainz Single Malts
Wappa Tactiek Yippie ay yaehhh
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 20.3
formidable Schieten average
excellent Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Bauchinger probeert naar een medespeler te passen. Schmittler is nu in balbezit. Schmittler passt de bal in één keer door. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pepper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Pflipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak verovert de bal door een tackle van achteren. Majak passt de bal met de wreef. Daar is Bauchinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek passt de bal met de wreef. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Bauchinger verovert de bal door een tackle van achteren. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte passt de bal in één keer door. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap. Pepper maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler probeert naar een medespeler te passen. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Single Malts 1:0

13e minuut.
Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger verovert de bal door een tackle van achteren. Bauchinger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schmittler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmittler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Single Malts 2:0

20e minuut.
Bauchinger speelt de bal door. Judek is nu in balbezit. Judek met een sublieme pass. Schmittler is nu in balbezit. Schmittler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft de bal voor. Kienast geeft een hoge lob. Bauchinger maakt een snoekduik en kopt de bal. Pepper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Single Malts 3:0

27e minuut.
Ramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramp passt de bal in één keer door. Keidel heeft problemen om de bal te vangen. Schmittler onderschept slim de pass. Schmittler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pepper probeert naar een medespeler te passen. Kienast kopt de bal weg. Schmittler heeft problemen om de bal te vangen. Schmittler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Batz is nu in balbezit. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte passt de bal met de wreef. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grün-Weiss Lainz 28%, Single Malts 72%.
Grün-Weiss Lainz - Single Malts 3:0

48e minuut.
Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Duarte speelt de bal door. Klungelig pakt Bauchinger de bal. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap. Pepper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Judek kopt de bal weg. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger passt de bal zonder na te denken. Schmittler rent richting de bal. Schmittler haalt uit met een fantastische trap. Pepper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Judek geeft een lange en hoge pass. Schmittler met een sublieme pass. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... Pepper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Single Malts 4:0

52e minuut.
Stein geeft een lange en hoge pass. Duarte rent richting de bal. Duarte passt de bal zonder na te denken. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Wald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger schiet op doel. Pepper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Single Malts 5:0

56e minuut.
Schmittler passt de bal zonder na te denken. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger schiet op doel. Pepper werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kienast is nu in balbezit. Kienast passt de bal met de wreef. Majak met een sublieme pass. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... Pepper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Batz heeft problemen om de bal te vangen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Bauchinger controleert de bal met de borst. Bauchinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte passt de bal zonder na te denken. Schmittler is nu in balbezit. Schmittler draait met de bal, schiet en ... Pepper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Single Malts 6:0

63e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een lange en hoge pass. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Single Malts 7:0

64e minuut.
Macura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duarte is nu in balbezit. Duarte passt de bal in één keer door. Daar is Bauchinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Pöllhuber verovert de bal door een tackle van achteren. Pöllhuber geeft de bal voor. Kienast geeft de bal voor. Schmittler rent richting de bal. Schmittler draait met de bal, schiet en ... Pepper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Kienast kopt de bal weg. Daar is Keidel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramp rent richting de bal. Schmittler verovert de bal door een tackle van achteren. Schmittler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger schiet op doel. Pepper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... Pepper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Single Malts 8:0

72e minuut.
Macura bereikt de bal nog maar net als eerste. Macura speelt de bal door. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een hoge lob. Schmittler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kienast rent richting de bal. Kienast passt de bal met de wreef. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap. Pepper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kienast passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pöllhuber de bal. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... Pepper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Single Malts 9:0

83e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Duarte passt de bal met de wreef. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Single Malts 10:0

84e minuut.
Cheşnoiu komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Batz passt de bal met de wreef. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bauchinger de bal. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heinrich komt het veld opgelopen. Lumpf komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek passt de bal zonder na te denken. Lumpf is nu in balbezit. Lumpf haalt uit met een fantastische trap. Pepper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Single Malts 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grün-Weiss Lainz 14%, Single Malts 86%.
Grün-Weiss Lainz - Single Malts 11:0