Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Single Malts Grün-Weiss Lainz
Yippie ay yaehhh Tactiek Nebula
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.4 gemiddelde waardering 59.9
adequate Schieten formidable
poor Passen excellent
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Majak probeert naar een medespeler te passen. Wald rent richting de bal. Schmittler onderschept slim de pass. Schmittler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:1

3e minuut.
Kienast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kienast geeft een hoge lob. Pöllhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger verovert de bal door een tackle van achteren. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:2

8e minuut.
Kienast is nu in balbezit. Kienast passt de bal met de wreef. Schmittler is nu in balbezit. Schmittler schiet op doel. Trischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:3

9e minuut.
Niinemets onderschept slim de pass. Niinemets passt de bal zonder na te denken. Majak met een sublieme pass. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap. Trischler bokst de bal weg. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:4

13e minuut.
Tammi geeft een lange en hoge pass. Daar is Batz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schmittler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Judek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Judek kopt de bal weg. Trischler met een sublieme pass. Majak kopt de bal weg. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger schiet op doel. Trischler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kienast kopt de bal weg. Schmittler rent richting de bal. Schmittler passt de bal met de wreef. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:5

16e minuut.
Bauchinger speelt de bal door. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper begaat een overtreding. Pepper krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Judek is nu in balbezit. Judek passt de bal in één keer door. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger schiet op doel. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:6

19e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Stein probeert de bal met de borst te controleren. Pöllhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek onderschept slim de pass. Judek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Gstöttner de bal. Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak geeft een hoge lob. Wald heeft problemen om de bal te vangen. Schmittler rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schmittler zal de hoekschop nemen. Judek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:7

22e minuut.
Kienast rent richting de bal. Kienast passt de bal zonder na te denken. Schmittler rent richting de bal. Schmittler draait met de bal, schiet en ... Trischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:8

23e minuut.
Judek rent richting de bal. Judek geeft een lange en hoge pass. Gstöttner kopt de bal weg. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:9

25e minuut.
Duarte passt de bal met de wreef. Kienast is nu in balbezit. Kienast passt de bal zonder na te denken. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Trischler probeert naar een medespeler te passen. Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak passt de bal met de wreef. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:10

30e minuut.
Pflipsen rent richting de bal. Judek onderschept slim de pass. Domplatz is nu in balbezit. Judek onderschept slim de pass. Judek schiet op doel. Trischler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:11

32e minuut.
Majak passt de bal met de wreef. Kienast is nu in balbezit. Kienast passt de bal zonder na te denken. Schmittler rent richting de bal. Schmittler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Gstöttner is nu in balbezit. Majak verovert de bal door een tackle van achteren. Majak probeert naar een medespeler te passen. Schmittler rent richting de bal. Schmittler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Majak kopt de bal weg. Klungelig pakt Judek de bal. Pöllhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek onderschept slim de pass. Judek draait met de bal, schiet en ... Trischler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:12

36e minuut.
Tammi met een sublieme pass. Kienast heeft problemen om de bal te vangen. Kienast geeft een hoge lob. Klungelig pakt Judek de bal. Judek draait met de bal, schiet en ... Trischler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:13

38e minuut.
Judek onderschept slim de pass. Judek met een sublieme pass. Daar is Bauchinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauchinger schiet op doel. Trischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:14

41e minuut.
Ramp met een sublieme pass. Macura probeert naar een medespeler te passen. Kienast probeert naar een medespeler te passen. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte passt de bal in één keer door. Kienast rent richting de bal. Kienast geeft een hoge lob. Bauchinger maakt een snoekduik en kopt de bal. Trischler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Single Malts 88%, Grün-Weiss Lainz 12%.
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:15

48e minuut.
Macura geeft een hoge lob. Bauchinger probeert de bal met de borst te controleren. Bauchinger passt de bal zonder na te denken. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 0:16

51e minuut.
Gstöttner rent richting de bal. Gstöttner met een sublieme pass. Pepper is nu in balbezit. Pepper haalt uit met een fantastische trap. Beleza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 1:16

55e minuut.
Kienast is nu in balbezit. Kienast geeft een hoge lob. Daar is Pöllhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauchinger verovert de bal door een tackle van achteren. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 1:17

56e minuut.
Kienast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kienast passt de bal zonder na te denken. Gstöttner rent richting de bal. Schmittler verovert de bal door een tackle van achteren. Schmittler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak passt de bal met de wreef. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap. Trischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 1:18

61e minuut.
Kienast kopt de bal weg. Schmittler is nu in balbezit. Schmittler passt de bal in één keer door. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... Trischler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Judek geeft een hoge lob. Schmittler kopt de bal weg. Majak rent richting de bal. Majak haalt uit met een fantastische trap. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 1:19

69e minuut.
Pöllhuber rent richting de bal. Pöllhuber geeft de bal voor. Niinemets kopt de bal weg. Klungelig pakt Majak de bal. Majak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 1:20

70e minuut.
Bauchinger passt de bal in één keer door. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft een hoge lob. Judek is nu in balbezit. Judek haalt uit met een fantastische trap. Trischler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 1:21

74e minuut.
Majak geeft de bal voor. Bauchinger controleert de bal met de borst. Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Judek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bauchinger maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Macura neemt vlug de vrije trap. Schmittler is nu in balbezit. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger schiet op doel. Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 1:22

80e minuut.
Stănică komt het veld opgelopen. Lumpf komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lumpf onderschept slim de pass. Lumpf probeert naar een medespeler te passen. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... Trischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 1:23

85e minuut.
Majak kopt de bal weg. Klungelig pakt Lumpf de bal. Batz is nu in balbezit. Lumpf verovert de bal door een tackle van achteren. Lumpf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 1:24

87e minuut.
Vânătoru geeft een hoge lob. Bauchinger heeft problemen om de bal te vangen. Pöllhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger onderschept slim de pass. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Duarte speelt de bal door. Daar is Keidel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek geeft een hoge lob. Bauchinger krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Single Malts 79%, Grün-Weiss Lainz 21%.
Single Malts - Grün-Weiss Lainz 1:24