Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oyster Spartans Vindobona
hüttengaudi Tactiek defensivst
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 46.6
outstanding Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Igaz is nu in balbezit. Mehler is nu in balbezit. Mehler haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Monteil de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Spartans Vindobona 1:0

5e minuut.
Lichtenegger met een sublieme pass. Igaz heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Ruiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez Ruiz krijgt een gele kaart. Igaz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Igaz kan niet meer verder spelen. Wiesner komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Karabacak is nu in balbezit. Widhölzl begaat een overtreding. Karabacak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Inler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haunsschmid krijgt zijn hoofd ertegen. Rieder controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Haunsschmid schiet op doel. Krauledat kopt de bal weg. Rieder controleert de bal met de borst. Karabacak onderschept slim de pass. Karabacak draait met de bal, schiet en ... Goldgruber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Monteil passt de bal zonder na te denken. Kümmerle is nu in balbezit. Kümmerle passt de bal met de wreef. Mehler is nu in balbezit. Mehler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sunar rent richting de bal. Sunar haalt uit met een fantastische trap. Krauledat probeert de bal aan de voet te houden. Haunsschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Haunsschmid draait met de bal, schiet en ... Goldgruber bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Kümmerle speelt de bal door. Krauledat met een sublieme pass. Weineck rent richting de bal. Weineck geeft de bal voor. Voggenberger is nu in balbezit. Raphael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Spartans Vindobona 2:0

34e minuut.
Sunar is nu in balbezit. Sunar passt de bal in één keer door. Karabacak is nu in balbezit. Sunar is nu in balbezit. Sunar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wiesner heeft problemen om de bal te vangen. Mehler rent richting de bal. Wiesner rent richting de bal. Wiesner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Spartans Vindobona 3:0

39e minuut.
Mehler geeft een lange en hoge pass. Voggenberger kopt de bal weg. Daar is Wiesner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger schiet op doel. Raphael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bonamici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Spartans Vindobona 4:0

41e minuut.
Bühler rent richting de bal. Bühler passt de bal met de wreef. Weineck is nu in balbezit. Weineck geeft een hoge lob. Mehler krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 47%, Spartans Vindobona 53%.
FC Oyster - Spartans Vindobona 4:0

54e minuut.
Sunar passt de bal met de wreef. Karabacak heeft problemen om de bal te vangen. Krauledat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karabacak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Karabacak kan niet meer verder spelen. Heider komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Lichtenegger speelt de bal door. Wiesner bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiesner onderschept slim de pass. Wiesner geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Spartans Vindobona 5:0

68e minuut.
Lichtenegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichtenegger geeft een lange en hoge pass. Franzen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Wiesner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichtenegger probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger schiet op doel. Raphael probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Spartans Vindobona 6:0

79e minuut.
Weineck rent richting de bal. Weineck met een sublieme pass. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler haalt uit met een fantastische trap. Raphael probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Spartans Vindobona 7:0

87e minuut.
Rieder geeft een hoge lob. Daar is Bonamici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonamici passt de bal met de wreef. Haunsschmid is nu in balbezit. Haunsschmid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 47%, Spartans Vindobona 53%.
FC Oyster - Spartans Vindobona 7:0