Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grün-Weiss Lainz Austria WAC
Nebula Tactiek Gutau
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 36.5
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Lazarte probeert de bal aan de voet te houden. Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak probeert naar een medespeler te passen. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap. Shirasawa bokst de bal weg.

10e minuut.
Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak passt de bal met de wreef. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger schiet op doel. Shirasawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Austria WAC 1:0

20e minuut.
Kienast speelt de bal door. Schmittler is nu in balbezit. Schmittler passt de bal zonder na te denken. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Austria WAC 2:0

25e minuut.
Schmittler geeft een lange en hoge pass. Vizio is nu in balbezit. Judek verovert de bal door een tackle van achteren. Judek haalt uit met een fantastische trap. Shirasawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Austria WAC 3:0

29e minuut.
Majak is nu in balbezit. Majak passt de bal met de wreef. Chełmicki rent richting de bal. Schmittler onderschept slim de pass. Schmittler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Niinemets passt de bal in één keer door. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler passt de bal met de wreef. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kienast geeft een lange en hoge pass. Schmittler geeft een hoge lob. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger schiet op doel. Shirasawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
Duarte onderschept slim de pass. Duarte passt de bal met de wreef. Majak speelt de bal door. Klungelig pakt Schmittler de bal. Schmittler schiet op doel. Shirasawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Majak speelt de bal door. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler probeert naar een medespeler te passen. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Olechowski probeert naar een medespeler te passen. Chełmicki is nu in balbezit. Chełmicki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Schmittler de bal onder controle te krijgen. Schmittler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grün-Weiss Lainz 28%, Austria WAC 72%.
Grün-Weiss Lainz - Austria WAC 3:0

47e minuut.
Bogusz rent richting de bal. Kienast verovert de bal door een tackle van achteren. Kienast speelt de bal door. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Olechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Olechowski geeft een hoge lob. Verdonk is nu in balbezit. Bauchinger onderschept slim de pass. Bauchinger schiet op doel. Shirasawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schmittler rent richting de bal. Schmittler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Austria WAC 4:0

68e minuut.
Macura geeft een lange en hoge pass. Kienast geeft de bal voor. Vizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger onderschept slim de pass. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Olechowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vânătoru komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft de bal voor. Klungelig pakt Chełmicki de bal. Schmittler is nu in balbezit. Schmittler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Austria WAC 5:0

77e minuut.
Schmittler is nu in balbezit. Schmittler speelt de bal door. Klungelig pakt Verdonk de bal. Bauchinger verovert de bal door een tackle van achteren. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Austria WAC 6:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heinrich komt het veld opgelopen. Lumpf komt het veld opgelopen. Lumpf met de inworp. Majak speelt de bal door. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Austria WAC 7:0

88e minuut.
Lumpf rent richting de bal. Lumpf met een sublieme pass. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... Shirasawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Austria WAC 8:0

90e minuut.
Klungelig pakt Lumpf de bal. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger verovert de bal door een tackle van achteren. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... Shirasawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grün-Weiss Lainz 18%, Austria WAC 82%.
Grün-Weiss Lainz - Austria WAC 8:0