Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Single Malts Squadra Viola
Yippie ay yaehhh Tactiek wurzel
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 64.5
matig Schieten briljant
matig Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


8e minuut.
Ramp kopt de bal weg. Nobrega met een sublieme pass. Mulţescu speelt de bal door. Daar is Döğer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döğer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dorfinger is nu in balbezit. Dorfinger passt de bal zonder na te denken. Döğer is nu in balbezit. Döğer draait met de bal, schiet en ... Stein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Castoldi zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Döğer de bal. Döğer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:1

10e minuut.
Pflipsen speelt de bal door. Klungelig pakt Gstöttner de bal. Klosterhuber verovert de bal door een tackle van achteren. Döğer is nu in balbezit. Döğer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Castoldi geeft een lange en hoge pass. Pepper met een sublieme pass. Golanko kopt de bal weg. Dorfinger geeft een lange en hoge pass. Döğer springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Golanko probeert naar een medespeler te passen. Mulţescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Döğer de bal. Döğer schiet op doel. Pepper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:2

18e minuut.
Eichert is nu in balbezit. Eichert geeft een lange en hoge pass. Döğer is nu in balbezit. Döğer haalt uit met een fantastische trap. Pepper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:3

19e minuut.
Klungelig pakt Pöllhuber de bal. Pöllhuber passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Döğer de bal onder controle te krijgen. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mulţescu met een snelle inworp. Golanko controleert de bal met de borst. Golanko geeft een lange en hoge pass. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:4

26e minuut.
Eichert heeft problemen om de bal te vangen. Eichert passt de bal met de wreef. Silva Filho geeft een lange en hoge pass. Döğer rent richting de bal. Döğer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pöllhuber de bal. Wald is nu in balbezit. Klosterhuber onderschept slim de pass. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Döğer de bal onder controle te krijgen. Pepper bokst de bal weg.

28e minuut.
Pepper met een sublieme pass. Golanko kopt de bal weg. Klungelig pakt Keidel de bal. Döğer rent richting de bal. Döğer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Batz rent richting de bal. Klosterhuber onderschept slim de pass. Klosterhuber passt de bal in één keer door. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:5

35e minuut.
Silva Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Filho geeft een hoge lob. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber geeft de bal voor. Döğer springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Eichert kopt de bal weg. Klosterhuber is nu in balbezit. Wald schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wald naar de kleedkamers voor een vroege douche. Klosterhuber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Döğer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klosterhuber krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Döğer verovert de bal door een tackle van achteren. Döğer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klosterhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... Pepper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:6

40e minuut.
Pöllhuber met een sublieme pass. Domplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber verovert de bal door een tackle van achteren. Klosterhuber schiet op doel. Pepper probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Castoldi is nu in balbezit. Castoldi passt de bal met de wreef. Eichert probeert naar een medespeler te passen. Silva Filho probeert naar een medespeler te passen. Dorfinger geeft een lange en hoge pass. Pepper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pepper speelt de bal door. Dorfinger kopt de bal weg. Klosterhuber heeft problemen om de bal te vangen. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:7

45e minuut.
Ramp passt de bal zonder na te denken. Batz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber verovert de bal door een tackle van achteren. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... Pepper probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Single Malts 86%, Squadra Viola 14%.
Single Malts - Squadra Viola 0:8

48e minuut.
Pepper probeert naar een medespeler te passen. Nobrega kopt de bal weg. Döğer rent richting de bal. Döğer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dorfinger met een sublieme pass. Silva Filho probeert naar een medespeler te passen. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:9

54e minuut.
Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer geeft een lange en hoge pass. Daar is Klosterhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... Pepper probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:10

55e minuut.
Ramp probeert de bal met de borst te controleren. Dorfinger onderschept slim de pass. Dorfinger speelt de bal door. Döğer is nu in balbezit. Döğer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Klosterhuber is nu in balbezit. Dorfinger probeert naar een medespeler te passen. Klosterhuber controleert de bal met de borst. Klosterhuber schiet op doel. Pepper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:11

60e minuut.
Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stein de bal onder controle te krijgen. Castoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi geeft een lange en hoge pass. Pepper bokst de bal weg. Döğer is nu in balbezit. Döğer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:12

64e minuut.
Eichert geeft een hoge lob. Döğer kopt de bal weg. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Gstöttner de bal. Klosterhuber onderschept slim de pass. Klosterhuber passt de bal met de wreef. Daar is Döğer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döğer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Döğer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:13

68e minuut.
Batz rent richting de bal. Castoldi is nu in balbezit. Castoldi passt de bal in één keer door. Daar is Klosterhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:14

74e minuut.
Gstöttner rent richting de bal. Castoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Castoldi met een sublieme pass. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:15

77e minuut.
Domplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Castoldi probeert naar een medespeler te passen. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Castoldi zal de hoekschop nemen. Döğer krijgt zijn hoofd ertegen. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:16

80e minuut.
Silva Filho geeft een lange en hoge pass. Döğer kopt de bal weg. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:17

80e minuut.
Pflipsen met een sublieme pass. Daar is Gstöttner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döğer is nu in balbezit. Döğer schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mulţescu geeft de bal voor. Silva Filho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Domplatz de bal. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... Pepper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Döğer is nu in balbezit. Döğer schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:18

83e minuut.
Gstöttner speelt de bal door. Stein rent richting de bal. Stein speelt de bal door. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. Pepper bokst de bal weg.

86e minuut.
Gstöttner geeft een hoge lob. Stronach met een sublieme pass. Dorfinger kopt de bal weg. Klungelig pakt Klosterhuber de bal. Klosterhuber schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pepper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Eichert is nu in balbezit. Eichert probeert naar een medespeler te passen. Silva Filho geeft een hoge lob. Daar is Döğer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döğer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Squadra Viola 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Single Malts 84%, Squadra Viola 16%.
Single Malts - Squadra Viola 0:19