Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Squadra Viola Single Malts
wurzel Tactiek Yippie ay yaehhh
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 23.5
incredible Schieten adequate
very good Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Dorfinger is nu in balbezit. Dorfinger met een sublieme pass. Wald rent richting de bal. Klosterhuber verovert de bal door een tackle van achteren. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Silva Filho passt de bal met de wreef. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber passt de bal in één keer door. Döğer is nu in balbezit. Döğer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 1:0

5e minuut.
Castoldi passt de bal met de wreef. Pepper is nu in balbezit. Wrockowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflipsen onderschept slim de pass. Pflipsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Squadra Viola - Single Malts 1:1

7e minuut.
Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu geeft een hoge lob. Döğer rent richting de bal. Döğer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 2:1

10e minuut.
Castoldi is nu in balbezit. Castoldi geeft een lange en hoge pass. Klosterhuber is nu in balbezit. Döğer is nu in balbezit. Döğer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 3:1

10e minuut.
Batz is nu in balbezit. Batz passt de bal zonder na te denken. Daar is Klosterhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klosterhuber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 4:1

13e minuut.
Trischler met een sublieme pass. Dorfinger kopt de bal weg. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 5:1

21e minuut.
Silva Filho rent richting de bal. Silva Filho passt de bal zonder na te denken. Dorfinger is nu in balbezit. Gstöttner probeert naar een medespeler te passen. Dorfinger geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dorfinger kopt de bal weg. Pöllhuber is nu in balbezit. Döğer verovert de bal door een tackle van achteren. Döğer haalt uit met een fantastische trap. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 6:1

23e minuut.
Wrockowiak passt de bal zonder na te denken. Eichert rent richting de bal. Eichert passt de bal in één keer door. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 7:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulţescu met de inworp. Golanko probeert naar een medespeler te passen. Silva Filho geeft een hoge lob. Döğer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Trischler trapt de bal weg. Dorfinger kopt de bal weg. Döğer is nu in balbezit. Döğer haalt uit met een fantastische trap. Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 8:1

30e minuut.
Daar is Gstöttner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gstöttner speelt de bal door. Castoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi geeft de bal voor. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gstöttner kopt de bal weg. Eichert kan de bal niet met de borst controleren. Pepper is nu in balbezit. Pepper haalt uit met een fantastische trap. Stronach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 8:2

32e minuut.
Pepper passt de bal met de wreef. Domplatz speelt de bal door. Pöllhuber rent richting de bal. Döğer verovert de bal door een tackle van achteren. Döğer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dorfinger passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stein de bal. Döğer rent richting de bal. Döğer schiet op doel. Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Castoldi geeft de bal voor. Dorfinger krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Golanko geeft de bal voor. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... Trischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Viola 24%, Single Malts 76%.
Squadra Viola - Single Malts 8:2

46e minuut.
Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer passt de bal zonder na te denken. Moliński speelt de bal door. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu geeft de bal voor. Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Dorfinger kopt de bal weg. Keidel heeft problemen om de bal te vangen. Döğer rent richting de bal. Döğer heeft problemen om de bal te vangen. Döğer geeft een lange en hoge pass. Trischler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pöllhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pöllhuber geeft een hoge lob. Golanko rent richting de bal. Golanko geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 9:2

50e minuut.
Dorfinger kopt de bal weg. Klungelig pakt Klosterhuber de bal. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer draait met de bal, schiet en ... Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 10:2

53e minuut.
Castoldi geeft een lange en hoge pass. Pöllhuber heeft problemen om de bal te vangen. Döğer rent richting de bal. Döğer haalt uit met een fantastische trap. Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Wrockowiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Domplatz de bal. Silva Filho is nu in balbezit. Silva Filho passt de bal met de wreef. Castoldi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mulţescu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Keidel de bal onder controle te krijgen. Dorfinger kopt de bal weg. Döğer rent richting de bal. Döğer haalt uit met een fantastische trap. Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ramp geeft een hoge lob. Pflipsen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Moliński neemt vlug de vrije trap. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 11:2

60e minuut.
Klungelig pakt Gstöttner de bal. Klosterhuber is nu in balbezit. Döğer rent richting de bal. Döğer schiet op doel. Stein probeert de bal aan de voet te houden. Trischler bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mulţescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klosterhuber maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dorfinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorfinger passt de bal met de wreef. Castoldi heeft problemen om de bal te vangen. Castoldi geeft een lange en hoge pass. Döğer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Trischler trapt de bal weg. Moliński heeft problemen om de bal te vangen. Moliński kopt de bal weg. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 12:2

63e minuut.
Daar is Wald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batz is nu in balbezit. Klosterhuber verovert de bal door een tackle van achteren. Klosterhuber schiet op doel. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 13:2

66e minuut.
Wrockowiak is nu in balbezit. Dorfinger is nu in balbezit. Dorfinger geeft een hoge lob. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 14:2

69e minuut.
Buitenspel voor Pepper. Goede buitenspelval van de verdediging. Eichert maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Döğer de bal. Döğer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dorfinger passt de bal in één keer door. Eichert is nu in balbezit. Eichert met een sublieme pass. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Castoldi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klosterhuber rent richting de bal. Pöllhuber verovert de bal door een tackle van achteren. Döğer rent richting de bal. Döğer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 15:2

77e minuut.
Dorfinger geeft een hoge lob. Döğer kopt de bal weg. Klungelig pakt Klosterhuber de bal. Klosterhuber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 16:2

81e minuut.
Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrockowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wrockowiak probeert naar een medespeler te passen. Castoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi geeft de bal voor. Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Döğer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Single Malts 17:2

83e minuut.
Eichert rent richting de bal. Eichert passt de bal zonder na te denken. Castoldi speelt de bal door. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Stein kopt de bal weg. Golanko rent richting de bal. Golanko met een sublieme pass. Döğer is nu in balbezit. Döğer draait met de bal, schiet en ... Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Viola 17%, Single Malts 83%.
Squadra Viola - Single Malts 17:2