Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria Laa 5kyfall Football Club
Diagonal1 Tactiek Hokus Pokus
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten good
excellent Passen average
formidable Verdedigen good


5e minuut.
Sperber geeft een lange en hoge pass. Daar is Kalkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkan geeft een lange en hoge pass. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Schuler passt de bal met de wreef. Velghe met een sublieme pass. Kalkan rent richting de bal. Kalkan geeft een lange en hoge pass. Rammler springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Koprowski verovert de bal door een tackle van achteren. Schuler rent richting de bal. Koprowski begaat een overtreding. Koprowski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Škaloud de bal onder controle te krijgen. Rammler is nu in balbezit. Bellia begaat een overtreding. Rammler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rammler kan niet meer verder spelen. Lichtenegger komt het veld opgelopen. Škaloud zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalkan met een sublieme pass. Lichtenegger rent richting de bal. Lichtenegger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bellia is nu in balbezit. Lichtenegger onderschept slim de pass. Grabarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichtenegger verovert de bal door een tackle van achteren. Lichtenegger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - 5kyfall Football Club 1:0

38e minuut.
Kalkan is nu in balbezit. Kalkan speelt de bal door. Škaloud probeert naar een medespeler te passen. Lichtenegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichtenegger draait met de bal, schiet en ... Pistorius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto verovert de bal door een tackle van achteren. Lichtenegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichtenegger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lichtenegger is nu in balbezit. Lichtenegger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - 5kyfall Football Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 31%, 5kyfall Football Club 69%.
Austria Laa - 5kyfall Football Club 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Minh Ðạt de bal. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon geeft een hoge lob. Moschitto controleert de bal met de borst. Moschitto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kranich onderschept slim de pass. Kranich met een sublieme pass. Kalkan is nu in balbezit. Kalkan geeft de bal voor. Dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
İğdeci speelt de bal door. Škaloud is nu in balbezit. İğdeci rent richting de bal. Lichtenegger verovert de bal door een tackle van achteren. Lichtenegger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Velghe rent richting de bal. Velghe geeft de bal voor. Klungelig pakt Lichtenegger de bal. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Schuler verovert de bal door een tackle van achteren. Schuler geeft een lange en hoge pass. Grabarkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Hódosi komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Škaloud verovert de bal door een tackle van achteren. Škaloud met een sublieme pass. Kalkan rent richting de bal. Kalkan geeft een lange en hoge pass. Moschitto springt en kopt de bal. Pistorius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 27%, 5kyfall Football Club 73%.
Austria Laa - 5kyfall Football Club 2:0