Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grün-Weiss Lainz Spartans Vindobona
Wappa Tactiek defensivst
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 48.2
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Olechowski speelt de bal door. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte met een sublieme pass. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Judek speelt de bal door. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger passt de bal in één keer door. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Spartans Vindobona 1:0

11e minuut.
Judek is nu in balbezit. Judek passt de bal in één keer door. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger schiet op doel. Martínez Ruiz probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

14e minuut.
Judek speelt de bal door. Duarte rent richting de bal. Duarte met een sublieme pass. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Majak onderschept slim de pass. Majak passt de bal zonder na te denken. Kienast rent richting de bal. Kienast geeft een lange en hoge pass. Bauchinger springt en kopt de bal. Raphael kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Majak passt de bal in één keer door. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler passt de bal in één keer door. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Niinemets passt de bal zonder na te denken. Schmittler rent richting de bal. Schmittler passt de bal zonder na te denken. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski begaat een overtreding. Karabacak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonamici zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karabacak maakt een snoekduik en kopt de bal. Beleza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grün-Weiss Lainz 33%, Spartans Vindobona 67%.
Grün-Weiss Lainz - Spartans Vindobona 1:0

53e minuut.
Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek probeert naar een medespeler te passen. Franzen rent richting de bal. Bauchinger onderschept slim de pass. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Spartans Vindobona 2:0

55e minuut.
Kienast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kienast passt de bal in één keer door. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Spartans Vindobona 3:0

59e minuut.
Bauchinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Judek probeert naar een medespeler te passen. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Schmittler is nu in balbezit. Schmittler schiet op doel. Raphael kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Klungelig pakt Bauchinger de bal. Sz. Kovács speelt de bal door. Inler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger verovert de bal door een tackle van achteren. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kienast is nu in balbezit. Kienast probeert naar een medespeler te passen. Schmittler is nu in balbezit. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger schiet op doel. Raphael bokst de bal weg.

66e minuut.
Duarte neemt de hoekschop. Schmittler speelt de bal door. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... Raphael maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - Spartans Vindobona 4:0

69e minuut.
Majak rent richting de bal. Majak passt de bal in één keer door. Martínez Ruiz onderschept slim de pass. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Judek passt de bal met de wreef. Majak probeert naar een medespeler te passen. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schmittler neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kienast probeert naar een medespeler te passen. Judek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte geeft een lange en hoge pass. Bauchinger springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Schmittler kopt de bal weg. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger passt de bal met de wreef. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een hoge lob. Raphael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heinrich komt het veld opgelopen. Lumpf komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kienast onderschept slim de pass. Kienast geeft een hoge lob. Bauchinger kopt de bal weg. Duarte rent richting de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grün-Weiss Lainz 28%, Spartans Vindobona 72%.
Grün-Weiss Lainz - Spartans Vindobona 4:0