Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartans Vindobona Grün-Weiss Lainz
defensivst Tactiek Wappa
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 58.6
adequate Schieten formidable
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


26e minuut.
Kienast passt de bal zonder na te denken. Bauchinger heeft problemen om de bal te vangen. Bauchinger passt de bal in één keer door. Schmittler rent richting de bal. Schmittler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kienast onderschept slim de pass. Kienast speelt de bal door. Judek met een sublieme pass. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - Grün-Weiss Lainz 0:1

35e minuut.
Bauchinger kopt de bal weg. Schmittler is nu in balbezit. Monteil rent richting de bal. Schmittler onderschept slim de pass. Schmittler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - Grün-Weiss Lainz 0:2

41e minuut.
Tammi geeft een hoge lob. Bauchinger kopt de bal weg. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler haalt uit met een fantastische trap. Raphael werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - Grün-Weiss Lainz 0:3

43e minuut.
Daar is Schmittler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmittler passt de bal zonder na te denken. Martínez Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger onderschept slim de pass. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 50%, Grün-Weiss Lainz 50%.
Spartans Vindobona - Grün-Weiss Lainz 0:3

46e minuut.
Sunar rent richting de bal. Kienast verovert de bal door een tackle van achteren. Kienast passt de bal zonder na te denken. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kienast heeft problemen om de bal te vangen. Sz. Kovács probeert naar een medespeler te passen. Bauchinger heeft problemen om de bal te vangen. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... Raphael werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - Grün-Weiss Lainz 0:4

68e minuut.
Macura kopt de bal weg. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft een hoge lob. Schmittler springt en kopt de bal. Raphael maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - Grün-Weiss Lainz 0:5

75e minuut.
Daar is Sz. Kovács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majak onderschept slim de pass. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler schiet op doel. Raphael probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - Grün-Weiss Lainz 0:6

80e minuut.
Doeltrap. Lumpf komt het veld opgelopen. Genkov komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Lumpf is nu in balbezit. Jäpel maakt een afschuwelijke overtreding. Jäpel krijgt een gele kaart. Doeltrap. Stănică komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 63%, Grün-Weiss Lainz 37%.
Spartans Vindobona - Grün-Weiss Lainz 0:6