Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oyster Austria WAC
hüttengaudi Tactiek Gutau
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 38.7
outstanding Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Mütze de bal. Mütze passt de bal in één keer door. Igaz rent richting de bal. Igaz haalt uit met een fantastische trap. Shirasawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Austria WAC 1:0

7e minuut.
Krauledat verovert de bal door een tackle van achteren. Kümmerle rent richting de bal. Kümmerle met een sublieme pass. Mackuf heeft problemen om de bal te vangen. Mackuf schiet op doel. Shirasawa bokst de bal weg.

9e minuut.
Weineck geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf passt de bal zonder na te denken. Igaz is nu in balbezit. Igaz haalt uit met een fantastische trap. Shirasawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voggenberger rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Austria WAC 2:0

12e minuut.
Bogusz is nu in balbezit. Kümmerle verovert de bal door een tackle van achteren. Kümmerle met een sublieme pass. Mackuf rent richting de bal. Mackuf haalt uit met een fantastische trap. Shirasawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Voggenberger speelt de bal door. Malowany is nu in balbezit. Malowany passt de bal met de wreef. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Goldgruber met een harde bal richting middenveld. Malowany kopt de bal weg. Rieder speelt de bal door. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mütze passt de bal in één keer door. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger passt de bal zonder na te denken. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rieder onderschept slim de pass. Rieder geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogusz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartnik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mehler komt het veld opgelopen. Leddig komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Krauledat geeft een hoge lob. Leddig kopt de bal weg. Voggenberger rent richting de bal. Mütze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütze geeft een hoge lob. Shirasawa bokst de bal weg. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Austria WAC 3:0

29e minuut.
Leddig verovert de bal door een tackle van achteren. Leddig met een sublieme pass. Weineck rent richting de bal. Weineck geeft een hoge lob. Leddig krijgt zijn hoofd ertegen. Shirasawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Austria WAC 4:0

32e minuut.
Kümmerle geeft een hoge lob. Weineck bereikt de bal nog maar net als eerste. Weineck speelt de bal door. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Austria WAC 5:0

37e minuut.
Mütze passt de bal met de wreef. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger schiet op doel. Shirasawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Austria WAC 6:0

40e minuut.
Lazarte is nu in balbezit. Lazarte passt de bal in één keer door. Kilekoglou rent richting de bal. Kilekoglou haalt uit met een fantastische trap. Goldgruber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Austria WAC 6:1

43e minuut.
Daar is Bühler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühler begaat een overtreding. Bühler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 48%, Austria WAC 52%.
FC Oyster - Austria WAC 6:1

47e minuut.
Leddig raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lichtenegger komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Lichtenegger passt de bal zonder na te denken. Weineck bereikt de bal nog maar net als eerste. Weineck passt de bal met de wreef. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Voggenberger is nu in balbezit. Mehler rent richting de bal. Klungelig pakt Voggenberger de bal. Voggenberger schiet op doel. Shirasawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Austria WAC 7:1

66e minuut.
Kümmerle passt de bal in één keer door. Weineck is nu in balbezit. Weineck geeft een hoge lob. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bartnik heeft problemen om de bal te vangen. Kümmerle is nu in balbezit. Bartnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartnik krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Weineck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chełmicki is nu in balbezit. Mehler onderschept slim de pass. Mehler haalt uit met een fantastische trap. Shirasawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütze verovert de bal door een tackle van achteren. Mütze probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Austria WAC 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 38%, Austria WAC 62%.
FC Oyster - Austria WAC 8:1