Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Single Malts Austria Laa
Yippie ay yaehhh Tactiek Diagonal2
35% Balbezit 65%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23 gemiddelde waardering 51.6
matig Schieten zeer goed
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Velghe passt de bal zonder na te denken. Batz is nu in balbezit. Rammler onderschept slim de pass. Rammler haalt uit met een fantastische trap. Moschitto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Škaloud speelt de bal door. Klungelig pakt Rammler de bal. Moschitto rent richting de bal. Moschitto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:1

13e minuut.
Pöllhuber rent richting de bal. Pöllhuber geeft een lange en hoge pass. Kalkan rent richting de bal. Kalkan geeft een lange en hoge pass. Rammler is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Škaloud rent richting de bal. Gstöttner begaat een overtreding. Škaloud raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalkan komt bij de bal en schiet. Keidel kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kalkan zal de hoekschop nemen. Rammler maakt een snoekduik en kopt de bal. Trischler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moschitto rent richting de bal. Moschitto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rammler rent richting de bal. Rammler passt de bal zonder na te denken. Pöllhuber probeert naar een medespeler te passen. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Trischler met een harde bal richting middenveld. Škaloud kopt de bal weg. Daar is Moschitto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moschitto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:2

18e minuut.
Ramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramp passt de bal zonder na te denken. Škaloud speelt de bal door. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler draait met de bal, schiet en ... Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:3

20e minuut.
Alcocer geeft een lange en hoge pass. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto verovert de bal door een tackle van achteren. Rammler is nu in balbezit. Rammler haalt uit met een fantastische trap. Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:4

23e minuut.
Kalkan rent richting de bal. Kalkan met een sublieme pass. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:5

26e minuut.
Wald trapt de bal weg van het doel. Velghe geeft een hoge lob. Rammler kopt de bal weg. Rammler is nu in balbezit. Rammler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:6

30e minuut.
Škaloud kopt de bal weg. Moschitto heeft problemen om de bal te vangen. Moschitto passt de bal zonder na te denken. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalkan neemt de hoekschop. Rammler springt en kopt de bal. Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Batz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sperber geeft de bal voor. Škaloud is nu in balbezit. Škaloud geeft een hoge lob. Moschitto krijgt zijn hoofd ertegen. Trischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sperber geeft een lange en hoge pass. Moschitto kopt de bal weg. Kalkan geeft een hoge lob. Rammler is nu in balbezit. Rammler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Wald trapt de bal weg van het doel. Škaloud kopt de bal weg. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler schiet op doel. Trischler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:7

38e minuut.
Moschitto verovert de bal door een tackle van achteren. Rammler rent richting de bal. Rammler passt de bal zonder na te denken. Škaloud rent richting de bal. Škaloud schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Trischler bokst de bal weg.

40e minuut.
Velghe is nu in balbezit. Velghe geeft de bal voor. Moschitto kopt de bal weg. Klungelig pakt Rammler de bal. Rammler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moschitto is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Škaloud rent richting de bal. Škaloud passt de bal zonder na te denken. Rammler rent richting de bal. Rammler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Single Malts 74%, Austria Laa 26%.
Single Malts - Austria Laa 0:8

47e minuut.
Keidel met de inworp. Sperber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperber geeft een hoge lob. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kranich speelt de bal door. Klungelig pakt Rammler de bal. Rammler passt de bal zonder na te denken. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:9

56e minuut.
Velghe rent richting de bal. Velghe passt de bal in één keer door. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler schiet op doel. Trischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:10

58e minuut.
Wald geeft een lange en hoge pass. Gstöttner kopt de bal weg. Moschitto rent richting de bal. Moschitto schiet op doel. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Daar is Rammler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wald bereikt de bal nog maar net als eerste. Domplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe onderschept slim de pass. Velghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:11

69e minuut.
Velghe verovert de bal door een tackle van achteren. Velghe probeert naar een medespeler te passen. Rammler rent richting de bal. Daar is Rammler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rammler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:12

70e minuut.
Gstöttner is nu in balbezit. Moschitto onderschept slim de pass. Daar is Rammler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rammler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Moschitto passt de bal met de wreef. Velghe heeft problemen om de bal te vangen. Velghe probeert naar een medespeler te passen. Rammler rent richting de bal. Rammler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Trischler met een sublieme pass. Škaloud kopt de bal weg. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto haalt uit met een fantastische trap. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:13

77e minuut.
Moschitto rent richting de bal. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler is nu in balbezit. Rammler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:14

77e minuut.
Hódosi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lichtenegger komt het veld opgelopen. Trischler trapt de bal weg. Velghe kopt de bal weg. Rammler rent richting de bal. Rammler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:15

81e minuut.
Pflipsen is nu in balbezit. Lichtenegger verovert de bal door een tackle van achteren. Lichtenegger passt de bal zonder na te denken. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:16

85e minuut.
Rammler passt de bal met de wreef. Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe passt de bal zonder na te denken. Lichtenegger is nu in balbezit. Lichtenegger draait met de bal, schiet en ... Trischler bokst de bal weg. Lichtenegger heeft problemen om de bal te vangen. Lichtenegger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:17

89e minuut.
Daar is Keidel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škaloud rent richting de bal. Škaloud passt de bal met de wreef. Rammler is nu in balbezit. Rammler haalt uit met een fantastische trap. Trischler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - Austria Laa 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Single Malts 72%, Austria Laa 28%.
Single Malts - Austria Laa 0:18