Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1. FC Linz Dream_World_Team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Ertel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kontur kopt de bal weg. Schwecherl is nu in balbezit. Schwecherl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Linz - Dream_World_Team 0:1

8e minuut.
Kontur is nu in balbezit. Borhardt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kontur. Kontur krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Laubinger speelt de bal door. Torberg rent richting de bal. Torberg speelt de bal door. Schwecherl is nu in balbezit. Schwecherl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Poier onderschept slim de pass. Poier speelt de bal door. Laubinger probeert naar een medespeler te passen. Kontur is nu in balbezit. Kontur geeft de bal voor. Büttner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Dielmann met een sublieme pass. Poier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schleifer rent richting de bal. Kotsch onderschept slim de pass. Kotsch draait met de bal, schiet en ... Neusiedl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Linz 60%, Dream_World_Team 40%.
1. FC Linz - Dream_World_Team 0:1

55e minuut.
Greiner is nu in balbezit. Taler onderschept slim de pass. Taler passt de bal met de wreef. Schwecherl rent richting de bal. Schwecherl draait met de bal, schiet en ... Büttner bokst de bal weg.

58e minuut.
Beutel rent richting de bal. Schön onderschept slim de pass. Schön met een sublieme pass. Kotsch rent richting de bal. Kotsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Poier bereikt de bal nog maar net als eerste. Poier geeft de bal voor. Daar is Sattelberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfaller onderschept slim de pass. Pfaller geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1. FC Linz - Dream_World_Team 1:1

73e minuut.
Greiner passt de bal zonder na te denken. Schwecherl rent richting de bal. Präger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwecherl verovert de bal door een tackle van achteren. Schwecherl schiet op doel. Büttner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Büttner met een sublieme pass. Kotsch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laubinger. Laubinger krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Taler speelt de bal door. Kontur is nu in balbezit. Kontur geeft een hoge lob. Laubinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Laubinger geeft een hoge lob. Büttner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Linz 33%, Dream_World_Team 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1. FC Linz - Dream_World_Team 1:1