Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eisenstadt SK Seefeld
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Rüdiger passt de bal met de wreef. Zech bereikt de bal nog maar net als eerste. Zech passt de bal in één keer door. Schindler rent richting de bal. Schindler haalt uit met een fantastische trap. Wurf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Streller raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Franzke komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Rüdiger verovert de bal door een tackle van achteren. Franzke is nu in balbezit. Franzke geeft de bal voor. Innenputz rent richting de bal. Innenputz schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Solinger is nu in balbezit. Solinger passt de bal met de wreef. Feier rent richting de bal. Innenputz is nu in balbezit. Innenputz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eisenstadt - SK Seefeld 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eisenstadt 37%, SK Seefeld 63%.
Eisenstadt - SK Seefeld 1:0

57e minuut.
Rüdiger is nu in balbezit. Solinger onderschept slim de pass. Solinger passt de bal in één keer door. Innenputz is nu in balbezit. Innenputz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pankratz passt de bal in één keer door. Popper heeft problemen om de bal te vangen. Popper probeert naar een medespeler te passen. Innenputz is nu in balbezit. Innenputz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eisenstadt - SK Seefeld 2:0

73e minuut.
Schindler is nu in balbezit. Schindler passt de bal in één keer door. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler is nu in balbezit. Schindler schiet op doel. Wurf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Solinger speelt de bal door. Wessels geeft een hoge lob. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stanke de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eisenstadt 47%, SK Seefeld 53%.
Eisenstadt - SK Seefeld 2:0