Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real de Marcel Dortmund09
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Zerbrach met een snelle inworp. Vallant is nu in balbezit. Loidl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vallant raakt geblesseerd tijdens het duel. Vallant kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
real de Marcel - Dortmund09 1:0

23e minuut.
Schnaps verovert de bal door een tackle van achteren. Dreger verovert de bal door een tackle van achteren. Dreger passt de bal zonder na te denken. Jod heeft problemen om de bal te vangen. Jod haalt uit met een fantastische trap. Melkam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Johler bereikt de bal nog maar net als eerste. Johler geeft een hoge lob. Barnabas is nu in balbezit. Zerbrach onderschept slim de pass. Zerbrach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Loidl kopt de bal weg. Klungelig pakt Walk de bal. Dreger is nu in balbezit. Dreger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real de Marcel - Dortmund09 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real de Marcel 47%, Dortmund09 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real de Marcel - Dortmund09 1:1

58e minuut.
Loidl rent richting de bal. Loidl speelt de bal door. Domplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Loidl is nu in balbezit. Loidl draait met de bal, schiet en ... Melkam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Barnabas geeft een hoge lob. Inworp. Zerbrach met de inworp. Vallant heeft problemen om de bal te vangen. Vallant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Loidl met een sublieme pass. Johler bereikt de bal nog maar net als eerste. Johler probeert naar een medespeler te passen. Dreger rent richting de bal. Dreger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kiffer passt de bal zonder na te denken. Loidl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vallant rent richting de bal. Fischeisen rent richting de bal. Fischeisen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Walk geeft de bal voor. Inworp. Auhuber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jod heeft problemen om de bal te vangen. Jod geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
real de Marcel - Dortmund09 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real de Marcel 47%, Dortmund09 53%.
real de Marcel - Dortmund09 1:2