Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real de Marcel Eisenstadt
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Abenberg kopt de bal weg. Memmersheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rager schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rager naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Mack is nu in balbezit. Mack met een sublieme pass. Petzner speelt de bal door. Innenputz is nu in balbezit. Innenputz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Schnaps geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mack met de inworp. Petzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Petzner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Lala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petzner is nu in balbezit. Domplatz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domplatz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Domplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petzner onderschept slim de pass. Petzner speelt de bal door. Innenputz rent richting de bal. Innenputz haalt uit met een fantastische trap. Melkam bokst de bal weg.

24e minuut.
Domplatz geeft een hoge lob. Popper kopt de bal weg. Fahnder heeft problemen om de bal te vangen. Petzner is nu in balbezit. Petzner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real de Marcel - Eisenstadt 0:1

37e minuut.
Schlosshund is nu in balbezit. Memmersheim onderschept slim de pass. Memmersheim probeert naar een medespeler te passen. Fischeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischeisen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Solinger is nu in balbezit. Solinger speelt de bal door. Petzner is nu in balbezit. Petzner draait met de bal, schiet en ... Melkam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real de Marcel - Eisenstadt 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real de Marcel 65%, Eisenstadt 35%.
real de Marcel - Eisenstadt 0:2

60e minuut.
Innenputz bereikt de bal nog maar net als eerste. Innenputz met een sublieme pass. Mack is nu in balbezit. Mack geeft een hoge lob. Innenputz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Solinger passt de bal zonder na te denken. Streller rent richting de bal. Fischeisen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fischeisen krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Schlosshund is nu in balbezit. Schlosshund geeft de bal voor. Innenputz rent richting de bal. Innenputz schiet op doel. Melkam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real de Marcel 66%, Eisenstadt 34%.
real de Marcel - Eisenstadt 0:2