Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream_World_Team sdwdw
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Beutel passt de bal zonder na te denken. Torberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Torberg probeert naar een medespeler te passen. Schwecherl rent richting de bal. Schwecherl draait met de bal, schiet en ... Munk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sattelberger is nu in balbezit. Schalek rent richting de bal. Schalek speelt de bal door. Finstermann heeft problemen om de bal te vangen. Finstermann schiet op doel. Neusiedl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schmittler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Torberg de bal. Schalek is nu in balbezit. Schalek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Greiner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schwecherl de bal. Schwecherl schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gneißl de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream_World_Team - sdwdw 1:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kontur met de inworp. Greiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Greiner schiet op doel. Mössler probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream_World_Team - sdwdw 2:0

40e minuut.
Greiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Greiner geeft een lange en hoge pass. Schwecherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwecherl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream_World_Team 54%, sdwdw 46%.
Dream_World_Team - sdwdw 2:0

55e minuut.
Wohlgemuth passt de bal met de wreef. Silberbauer is nu in balbezit. Beutel geeft de bal voor. Schwecherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwecherl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Torberg de bal. Torberg met een sublieme pass. Greiner is nu in balbezit. Schwecherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwecherl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream_World_Team 51%, sdwdw 49%.
Dream_World_Team - sdwdw 2:0