Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eisenstadt 1. FC Linz
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Schön rent richting de bal. Schön speelt de bal door. Kotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsch haalt uit met een fantastische trap. Wurf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eisenstadt - 1. FC Linz 0:1

34e minuut.
Kotsch passt de bal zonder na te denken. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler geeft de bal voor. Schön is nu in balbezit. Schön schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Petzner verovert de bal door een tackle van achteren. Petzner speelt de bal door. Innenputz heeft problemen om de bal te vangen. Innenputz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eisenstadt - 1. FC Linz 1:1

43e minuut.
Schön speelt de bal door. Daar is Kotsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Innenputz rent richting de bal. Innenputz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eisenstadt 62%, 1. FC Linz 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eisenstadt - 1. FC Linz 1:1

46e minuut.
Kotsch speelt de bal door. Klungelig pakt Schön de bal. Schön passt de bal zonder na te denken. Rager rent richting de bal. Rager haalt uit met een fantastische trap. Büttner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Präger met een sublieme pass. Klungelig pakt Borhardt de bal. Untier is nu in balbezit. Petzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Petzner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Büttner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Inworp. Rager met de inworp. Petzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Petzner schiet op doel. Büttner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eisenstadt - 1. FC Linz 2:1

59e minuut.
Pfaller met een snelle inworp. Streller is nu in balbezit. Streller passt de bal met de wreef. Innenputz is nu in balbezit. Innenputz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pfaller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schön rent richting de bal. Streller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Streller krijgt een gele kaart. Schön raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Schön neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Wurf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eisenstadt - 1. FC Linz 2:2

75e minuut.
Kotsch is nu in balbezit. Solinger onderschept slim de pass. Solinger met een sublieme pass. Innenputz bereikt de bal nog maar net als eerste. Innenputz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eisenstadt 52%, 1. FC Linz 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eisenstadt - 1. FC Linz 2:2