Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdwdw SK Seefeld
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Kiesenebner is nu in balbezit. Kiesenebner geeft een lange en hoge pass. Finstermann heeft problemen om de bal te vangen. Silberbauer is nu in balbezit. Silberbauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdwdw - SK Seefeld 1:0

2e minuut.
Schindler is nu in balbezit. Schalek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Schindler naar de kleedkamers voor een vroege douche. Schalek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mollner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pflipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Finstermann. Finstermann krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kiesenebner geeft een hoge lob. Feier bereikt de bal nog maar net als eerste. Feier geeft de bal voor. Zech rent richting de bal. Zech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hörnig onderschept slim de pass. Hörnig geeft de bal voor. Zech probeert de bal met de borst te controleren. Paul rent richting de bal. Paul haalt uit met een fantastische trap. Munk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Daar is Kiesenebner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüdiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüdiger passt de bal zonder na te denken. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Silberbauer onderschept slim de pass. Silberbauer probeert naar een medespeler te passen. Finstermann rent richting de bal. Finstermann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdwdw 36%, SK Seefeld 64%.
sdwdw - SK Seefeld 1:0

47e minuut.
Kiesenebner is nu in balbezit. Kiesenebner geeft een lange en hoge pass. Daar is Hörnig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schalek is nu in balbezit. Schalek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Munk met een sublieme pass. Zech bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüdiger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rüdiger krijgt een gele kaart. Zech raakt geblesseerd tijdens het duel. Zech met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pflipsen de bal. Finstermann rent richting de bal. Finstermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdwdw - SK Seefeld 2:0

66e minuut.
Silberbauer rent richting de bal. Silberbauer geeft een lange en hoge pass. Pflipsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Finstermann rent richting de bal. Finstermann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Hörnig bereikt de bal nog maar net als eerste. Schalek is nu in balbezit. Met opzet legt Hörnig zijn tegenspeler op de grond. Schalek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdwdw 25%, SK Seefeld 75%.
sdwdw - SK Seefeld 2:0