Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real de Marcel FCB-Barcelona
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Klungelig pakt Beimer de bal. Inneberg rent richting de bal. Inneberg met een sublieme pass. Dom rent richting de bal. Dom geeft een lange en hoge pass. Melkam bokst de bal weg.

39e minuut.
Dom geeft de bal voor. Abenberg rent richting de bal. Abenberg geeft een lange en hoge pass. Fischeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischeisen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dom probeert naar een medespeler te passen. Frost bereikt de bal nog maar net als eerste. Frost speelt de bal door. Grobbinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobbinger schiet op doel. Melkam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real de Marcel 57%, FCB-Barcelona 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real de Marcel - FCB-Barcelona 0:0

50e minuut.
Domplatz probeert naar een medespeler te passen. Howing bereikt de bal nog maar net als eerste. Howing passt de bal met de wreef. Grobbinger heeft problemen om de bal te vangen. Grobbinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Johler heeft problemen om de bal te vangen. Grobbinger is nu in balbezit. Grobbinger schiet op doel. Melkam bokst de bal weg.

72e minuut.
Fahnder passt de bal zonder na te denken. Kuffner rent richting de bal. Fischeisen verovert de bal door een tackle van achteren. Fahnder is nu in balbezit. Fahnder schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Howing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real de Marcel - FCB-Barcelona 1:0

74e minuut.
Frost passt de bal zonder na te denken. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner speelt de bal door. Fischeisen is nu in balbezit. Fischeisen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Frost probeert de bal aan de voet te houden. Domplatz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frost. Frost krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real de Marcel 53%, FCB-Barcelona 47%.
real de Marcel - FCB-Barcelona 1:0