Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream_World_Team Eisenstadt
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Schwecherl de bal. Petzner verovert de bal door een tackle van achteren. Torberg is nu in balbezit. Petzner onderschept slim de pass. Petzner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Schleifer heeft problemen om de bal te vangen. Neusiedl met een sublieme pass. Stanke kopt de bal weg. Petzner rent richting de bal. Petzner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Petzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Petzner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Innenputz de bal. Innenputz draait met de bal, schiet en ... Neusiedl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream_World_Team - Eisenstadt 0:1

19e minuut.
Wohlgemuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlgemuth geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mack met de inworp. Petzner geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Solinger verovert de bal door een tackle van achteren. Solinger geeft een lange en hoge pass. Innenputz rent richting de bal. Innenputz haalt uit met een fantastische trap. Neusiedl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream_World_Team - Eisenstadt 0:2

31e minuut.
Solinger probeert naar een medespeler te passen. Innenputz bereikt de bal nog maar net als eerste. Torberg is nu in balbezit. Petzner is nu in balbezit. Petzner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Schlosshund speelt de bal door. Kontur rent richting de bal. Popper maakt een afschuwelijke overtreding. Popper krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream_World_Team 68%, Eisenstadt 32%.
Dream_World_Team - Eisenstadt 0:2

53e minuut.
Solinger speelt de bal door. Schmittler is nu in balbezit. Innenputz verovert de bal door een tackle van achteren. Innenputz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream_World_Team - Eisenstadt 0:3

71e minuut.
Mack rent richting de bal. Mack passt de bal zonder na te denken. Innenputz rent richting de bal. Innenputz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream_World_Team - Eisenstadt 0:4

86e minuut.
Greiner rent richting de bal. Solinger speelt de bal door. Innenputz rent richting de bal. Innenputz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream_World_Team - Eisenstadt 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream_World_Team 55%, Eisenstadt 45%.
Dream_World_Team - Eisenstadt 0:5